Gospodarstvo

Split raspisao natječaj za prijavu projekata od interesa za grad

Natječaj za prijavu projekata udruga mladih i udruga za mlade namijenjen je financiranju projekata isključivo usmjerenih na mlade od 15 do 30 godina

Autor: Ivona Amidžić - 21.02.2019

Grad Split u srijedu je objavio tri natječaja ukupne vrijednosti 746 tisuća kuna, kojima će financirati najbolje projekte od interesa za grad Split te projekte udruga mladih i udruga nacionalnih manjina, priopćili su iz gradskog ureda – kako piše Nacionalni Portal, a prenoseći Hina-u.

Na Natječaj za prijavu projekata od interesa za Grad Split mogu se prijaviti udruge i organizacije civilnog društva koje su registrirane i djeluju u Republici Hrvatskoj.

U gradskom proračunu za tu je svrhu osigurano 340 tisuća kuna, a natječaj ostaje otvoren do isteka planiranog iznosa.

Natječaj za prijavu projekata udruga mladih i udruga za mlade namijenjen je financiranju projekata isključivo usmjerenih na mlade od 15 do 30 godina.

Otvoren je do 20. ožujka ove godine, nakon čega će se odlučivati o financiranju najbolje ocijenjenih projekata.

“U odnosu na prošlu godinu, u gradskom proračunu osigurano je 50 tisuća kuna više, pa je ovaj natječaj za ovu godinu ‘težak’ 300 tisuća kuna.

Natječaj za prijavu projekata udruga nacionalnih manjina koje doprinose očuvanju tradicijske kulture također je otvoren do 20. ožujka. Za provedbu projekata Grad je osigurao 106 tisuća kuna.

Svi detalji i potrebna dokumentacija za prijavu na natječaje nalaze se u Uputama za prijavitelje objavljenima na internetskoj stranici Grada Splita: http://www.split.hr/Default.aspx?sec=654.

(Hina)

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: mladi, natječaj, projekt, split,

Vezane vijesti