Lifestyle

STOŽER SDŽ: U protekla 24 sata zabilježeno 317 novooboljelih od Covid infekcije

Prema izvješću KBC-a Split umrla je žena u dobi od 48 godina, koja je uz brojne komorbiditete bila pozitivna i na koronavirus

Autor: Ivona Amidžić - 11.11.2020

Na području Splitsko-dalmatinske županije u protekla 24 sata zabilježeno je 317 novooboljelih osoba od Covid infekcije, a jedna je osoba umrla, izvijestio je u srijedu županijski Stožer civilne zaštite.

Prema izvješću KBC-a Split umrla je žena u dobi od 48 godina, koja je uz brojne komorbiditete bila pozitivna i na koronavirus.

U protekla 24 sata ukupno je 951 obrađen test.

Među 317 novooboljelih 116 osoba je iz Splita, 25 iz Sinja, 23 iz Imotskog, 20 iz Kaštela, 18 iz Makarske,  17 iz Podbablja,  12 iz Solina,  10 iz Prološca,  sedam iz Trilja, po šest iz Omiša, Vrgorca i Dugopolja, po  pet iz Dugog Rata i Podstrane, po četiri iz Jelse, Runovića i Ciste Provo, po  tri iz Muća i Otoka, po dvije  Trogira, Vrlike, Hrvaca, Marine, Sutivana i Zmijavaca, te po jedna iz Komiže, Starog Grada, Brela, Dicma, Klisa, Lokvičića, Okruga, Podgore, Prgometa, Šestanovca i Zagvozda.

Od ukupnog broja novooboljelih 119 osoba su kontakti prethodno oboljelih dok se ostali epidemiološki obrađuju.

Ukupno 2065 osoba je u samoizolaciji.

Na bolničkom liječenju nalazi se 112 Covid pozitivnih osoba u KBC-u Split od kojih je 11 na respiratoru, priopćeno je iz županijskog Stožera.

(Hina)

foto: unsplash

Tagovi: covid-19, kbc plit, koronavirus, stožer sdž, zaraženi,

Vezane vijesti