Sport

Sutra privremena regulacija prometa na šibenskoj rivi zbog manifestacije „Light is life“

Za sav promet bit će zatvorena Obala dr. Franje Tuđmana...

Autor: Ivona Amidžić - 27.08.2020

Zbog održavanja manifestacije „Light is life“ u petak, 28. kolovoza 2020. godine u vremenu od 20 do 22,30 sata na snazi će biti privremena regulacija prometa na šibenskoj rivi. U navedenom periodu, za sav promet bit će zatvorena Obala dr. Franje Tuđmana.

Također, zbog organizacije Prvenstva Hrvatske za klasu Optimist (kadeti do 12 godina starosti) koje se održava u Šibeniku od četvrtka, 27. kolovoza do nedjelje 30. kolovoza 2020. godine, mole se građani da u navedenim terminima, radi sigurnosti natjecatelja, izbjegavaju prometovanje na prostoru Doca. Kod trgovine u  Docu bit će postavljena i fizička barijera te će prolaz motornim vozilima biti moguć isključivo stanarima i kolima interventnih službi.

Na drugoj strani, pristupni prostor šetnici, ispod bazena u Crnici i tzv. TEF-ove vile, bit će ograđen i rezerviran za smještaj kombi vozila s trailerima na kojima su gumenjaci i jedrilice.

Građani se mole da na tamošnjoj lokaciji od četvrtka, 27. kolovoza, ne parkiraju svoja vozila kako bi omogućili pristup organizatorima i natjecateljima Prvenstva Hrvatske u jedrenju. Prvenstvo Hrvatske organizira JK Val i Hrvatski jedriličarski savez.

foto: Grad Šibenik

Tagovi: light is life, manifestacija, radovi, riva, Šibenik,