Lifestyle

Svadba kao iz bajke: Maja Šuput je od sada Tatarinova

'U dobru i zlu , od danas do zauvijek' - napisala je na svojem Instagram profilu.

Autor: Antonela Verković - 12.05.2019

Napokon je došao i taj dan – Maja je poznata po tome kako godinama svima uljepšava ovaj, jedan od najvažnijih dana u životu. S brojnim mladencima je proslavljala njihov dan toliko često da prošle godine nije imala niti jedan slobodan vikend za sebe kako bi se udala.

Napokon – sve je došlo na svoje i Maja je od jučer postala Tatarinova.

Popularna pjevačica rekla je svoje sudbonosno da Nenadu Tatarinovu na luksuznoj Stanciji Meneghetti nedaleko od Bala u Istri. Na istom su se mjestu prošle godine vjenčali i Franka Batelić i Vedran Ćorluka, a prije njih i njezine kolegice Severina te Nina Badrić.

View this post on Instagram

U dobru i zlu , od danas do zauvijek 💗💗💗

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Vjenčanje nije bilo veliko pa je bilo samo pedesetak uzvanika, uža obitelj i najbliži prijatelji.

Maja se kao prava diva presvlačila tri puta, a onu glavnu, najvažniju haljinu, sašio joj je najbolji prijatelj Marko Grubnić.

A onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi- Razmišljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života… Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da… potekle su suze radosnice – napisao je Grubnić.

Grubnić je otkrio i nekoliko detalja sa svadbe i podijelio djelić atmosfere na svojem Instagram profilu.

Nakon što su izrekli sudbonosno ‘da’ Maja je glasno uzviknula ‘udala sam se’! U pozadini je svirala pjesma ‘Love me like you do’.

vila svadba

maja svadba

maja svadba

FOTO: Maja Šuput (Instagram)

Tagovi: bajka, bale, istra, maja šuput, svadba,