Sport

Trojica Igora i društvo sude Hajduku u Osijeku, ali bez navijača na sjevernoj tribini

Iza Bijelih je najuspješnija četvrtina sezone - što ih čeka u Osijeku?

Autor: Antonela Verković - 06.04.2019

Igor Pajač bit će glavni sudac nedjeljne utakmice Hajduk – Osijek. Asistirat će mu Igor Krmar, Bojan Zobenica, Vedran Đurak, Fran Jović i Igor Križarić. Društvo s prebivalištima između Velike Gorice i Čakovca.

Glavni Igor četvrti će put ove sezone suditi Bijelima, treći put u HT Prvoj ligi. Sudio je ljetos na Rujevici remi Rijeke i Hajduka 1:1, pa u pobjedi Bijelih u Puli 2:4 te poraz u Kupu u Osijeku od domaćina 2:1. Sudio je i u prošloj sezoni dvoboj nedjeljnih suparnika, na Poljudu su Hajduk i Osijek tada odigrali 1:1. Ukupno je triput od sezone 2015/2016 sudio Hajduku i Osijeku, Bijeli nisu nijednom slavili, jedna je utakmica završena remijem… – izvijestili su iz HNK Hajduk.

KAZNA HAJDUKU

Disciplinski sudac HT Prve lige Alan Klakočer donio je odluku prema kojoj se HNK Hajduk kažnjava sa 60 tisuća kuna te kaznom igranja bez nazočnosti gledatelja na sjevernoj tribini u prvoj narednoj prvenstvenoj utakmici. Odluka je pravomoćna te će Bijeli u nedjelju ugostiti Osijek uz zatvorenu sjevernu tribinu.

Ova kazna odnosi se na prekršaje počinjene od strane domaćih navijača na utakmici 22. kola HT Prve lige Hajduk – Gorica, stoji u odluci.

FOTO: Youtube screenshot

Tagovi: alan klakočer, hajduk, HT Prva liga, igor, igor pajač, kazna, Osijek,