Politika

U Beton kinu o predsjedavanju EU i prilikama za financiranje projekata

I tribina i radionica - Najbolja prilika da se informirate o nečemu što Vas je dosad zanimalo, a niste imali koga pitati :)

Autor: Ivona Amidžić - 11.04.2019

Do petka, 12. travnja, otvorene su prijave za tribinu i radionicu na kojima će se aktualizirati tema predsjedanja Hrvatske Europskom unijom te predstaviti prilike za financiranje projekata vezano za teme u kulturi i aktivno europsko građanstvo.

Događanje će se održati u ponedjeljak, 15. travnja, od 10 do 15 sati u Beton kinu splitskog Doma mladih, a prijavnica i detaljan program dostupni su na crosol.hr.

“U programu pod nazivom ‘Predsjedanje RH Europskom unijom 2020. – što predsjedanje donosi građanima Hrvatske?’ sudjelovat će gošće iz Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Ministarstva kulture te Ureda za udruge Vlade RH”, objašnjava Branka Juran, koordinatorica organizacije CROSOL koja događanje u Splitu organizira uz podršku Info zone.

Dodaje kako je cilj programa zainteresirati građane za temu predsjedavanja te ih informirati o prilikama za financiranje projekata za organizacije civilnog društva i jedinice lokalne i područne samouprave kroz programe “Kreativna Europa” i “Europa za građane”.

Tagovi: EU, financiranje projekata, predsjedavanje eu, radionica, tribina,