Crna kronika

U potpunosti izgorio Golf umirovljenog kriminalističkog policajca

Vodi se kriminalistička istraga jer je očevidom utvrđeno je da je požar podmetnut

Autor: Ivona Amidžić - 05.03.2019

U Ninskim Stanovima je nešto iza ponoći u potpunosti izgorio Golf zadarskih registracija, policijskim očevidom utvrđeno je da je požar podmetnut pa se vodi kriminalistička istraga, a lokalni mediji doznali su kako je riječ o automobilu u vlasništvu 53-godišnjeg umirovljenog kriminalističkog policajca Ive Veršića – kako piše Nacionalni Portal, a prenoseći Hina-u.

PU zadarska priopćila je kako je očevidom, koji je trajao do jutarnjih sati, utvrđeno da je požar izazvan otvorenim plamenom ili dijelovima gorivih tvari, uslijed čega je Golf u potpunosti izgorio.

Šteta se procjenjuje na više desetaka tisuća kuna, a u tijeku je daljnje kriminalističko istraživanje vezano uz počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Požar su ugasili vatrogasci 45 minuta nakon ponoći.

Lokalni portali pišu da je Golf u vlasništvu umirovljenog krim policajca Ive Veršića izgorio ispred njegove obiteljske kuće u Ninskim Stanovima.

Inače, Veršić se nakon umirovljenja ‘okrenuo’ obiteljskom životu te se bavi stočarstvom.

Pažnju javnosti, objavljuju portali, privikao je nedavno gostovanjem u emisiji “Bujica” urednika i voditelja Velimira Bujanca, u kojoj je govorio o političkom progonu njegova strica Ante Veršića te ubojstvu oca Šime, za koje je sumnjao da su ga ubili pripadnici jugoslavenske tajne službe Udbe, a za umiješanost u to osumnjičio je poznatog nekadašnjeg diplomata ove i bivše države Budimira Lončara.

(Hina)

foto: Hina (Damir SENČAR /ds)

Tagovi: auto, golf, izgorio, ninski stanovi, policajac, požar, pu zadarska, umirovljeni, zadar,