Lifestyle

U Šibeniku humanitarna akcija za udrugu Aurora

"Ovog puta buvljak je zamišljen kao duty free shop na otvorenom, pa posjetitelje očekuju razne stvari, odjeća, obuća, igračke i slično"

Autor: Ivona Amidžić - 01.06.2021

Cilj humanitarnog buvljaka za udrugu osoba oboljelih od cerebralne paralize i ostalih oblika tjelesnog invaliditeta Aurora iz Šibenika je prikupiti dovoljno novca za kupnju polovnoga kombija za prijevoz djece i mladih s najtežim oblicima invaliditeta.

Događaj pod nazivom “Kad bi malo svoga srca dali, i mi putovali” održat će se u Šibeniku u nedjelju, 6. lipnja, na livadi ispred kluba Azimut od 10,30 do 13,30 sati, priopćila je u utorak Udruga Aurora.

“Ovog puta buvljak je zamišljen kao duty free shop na otvorenom, pa posjetitelje očekuju razne stvari, odjeća, obuća, igračke i slično, koje će moći kupiti po povoljnim cijenama i tako dati svoj doprinos prikupljanju ukupnog iznosa od 65 tisuća kuna” navedno je u priopćenju.

Istaknuto je da je Udruga Aurora, nakon dva mjeseca koliko traje akcija traje, prikupila do pola potrebnog iznosa.

Udruga Aurora postoji već osam godina te je za to vrijeme pokrenula niz dobrodošlih promjena u smjeru poboljšanja kvalitete života osoba oboljelih od cerebralne paralize i ostalih oblika tjelesnog invaliditeta.

Također, ta je udruga među prvima organizirala akciju prikupljanja pomoći stradalima u potresu na području Sisačko-moslavačke županije u prosincu prošle godine.

Osim posjeta buvljaku udruzi se može pomoći i uplatom na račun za donacije pod nazivom “Udruga ‘Daj 5 od srca’ – Vodice”, IBAN: HR9824070001500014049, BIC: OTPVHR2X.

(Hina)

foto: screenshot

Tagovi: aurora, cerebralna paraliza, humanitarna akcija, Šibenik,