Lifestyle

U Sinju održan 13. Vatrogasni kup Dalmacije

Natjecanje je pokazalo spremnost vatrogasaca kroz vježbe s motornom vatrogasnom štrcaljkom te štafetnom utrkom bez prepreka (8 dionica)

Autor: Ivona Amidžić - 27.04.2019

Dana 27. veljače 2019. godine na športskom centru “Ivan Poljak- Sokol i Andrija Alčić” održan je 13. Vatrogasni kup Dalmacije u organizaciji Vatrogasne zajednice Splitsko-dalmatinske županije, a u suradnji s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom i DVD-om Sinj.

Prije početka natjecanja okupljene natjecatelje i njihove voditelje pozdravila je gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac koja je svečano i otvorila Kup. Na natjecanju je sudjelovalo više od 300 sudionika.

Natjecanje je pokazalo spremnost hrvatskih vatrogasaca kroz vježbe s motornom vatrogasnom štrcaljkom, te štafetom utrkom bez prepreka (8 dionica) na tartan stazama u nekoliko kategorija.

S obzirom da se radilo o natjecanju osvojena su i prva mjesta, koja su pripala, u kategori A, muški – DVD Buševec, u kategoriji B, muški – DVD Strmec Bukevski, u kategoriji A, žene – DVD Ribnica, u kategoriji B, žene – DVD Ribnica, a u kategoriji JVP prvo mjesto je osvojio JVP Zagreb. Gradonačelnica Sinja podijelila je i nagrade najuspješnijima.

Ovo natjecanje provodi se u skladu s odredbama Pravilnika o provedbi vatrogasnih natjecanja za Kup Hrvatske vatrogasne zajednice te je u isti i uvršteno.

(Grad Sinj)

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: kup dalmacije, natjecanje, Sportski centar, vatrogasci, vatrogasni kup,