Crna kronika

U teškoj prometnoj nesreći poginuo vozač motora

Izgubio nadzor nad vozilom i izletio s ceste - ozlijede su bile preteške

Autor: Ivona Amidžić - 21.03.2019

U jučerašnjoj prometnoj nesreći oko 18.25 sati na državnoj cesti D-33 teške i po život opasne ozlijede je zadobio 57-godišnji vozač motocikla, kojemu je u 21.25 sati u Općoj bolnici Šibenik konstatirana smrt.

Do prometne nesreće je došlo kada je 57-godišnji vozač pri upravljanju motociklom Honda, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se državnom cestom D-33 is smjera juga u smjeru sjevera (Konjevrate-Drniš), zbog neprilagođene brzine kretanja motocikla osobinama ceste (zavoj ulijevo) izlaskom iz lijevog zavoja izgubio kontrolu nad upravljačem i izletio izvan kolnika na zemljano-travnatu površinu, gdje dolazi do prevrtanja motocikla i pada vozača s motocikla, izvještava policija.

Nakon toga se motocikl i vozač zaustavljaju na zemljano-travnatoj površini s istočne strane kolnika. O ovoj prometnoj nesreći će biti izvješteno nadležno Državno odvjetništvo u Šibeniku.

Povodom ovog tragičnog događaja PU šibensko-kninska ponovno skreće pažnju na najčešće pogreške vozača motociklista i mopeda zbog kojih stradavaju, a koje možete pogledati ovdje.

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: motocikl, motor, nesreća, poginuo, policija, pu šibensko-kninska, Šibenik,