Lifestyle

U Zadarskoj županiji umrle tri osobe, a još 34 zaražene koronavirusom

Na svim covid odjelima u Općoj bolnici Zadar hospitalizirano je 58 oboljelih, od kojih je osam na respiratoru, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju u Biogradu na liječenju je 14 pacijenata...

Autor: Ivona Amidžić - 05.01.2021

Na području Zadarske županije 34 su nova slučaja zaraze koronavirusom, a od posljedica covida-19 tri su osobe umrle, izvijestio je u utorak županijski stožer civilne zaštite.

U zadarskoj bolnici umrla su dvojica muškaraca u dobi od 71 i 77 godina, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju u Biogradu 87-godišnja žena.

Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 225 uzoraka, u izolaciji i samoizolaciji su 1084 osobe, a na području Zadarske županije trenutačno je 338 aktivnih slučajeva zaraze. Oporavilo se 78 osoba.

Među novooboljelima 15 ih je iz Zadra, po troje iz Posedarja i Preka, po dvije osobe iz Kolana, Nina, Sv. Filipa i Jakova i Škabrnje te po jedna iz Biograda, Paga, Pašmana, Privlake i Sukošana.

Na svim covid odjelima u Općoj bolnici Zadar hospitalizirano je 58 oboljelih, od kojih je osam na respiratoru, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju u Biogradu na liječenju je 14 pacijenata.

Policija je evidentirala dva kršenja samoizolacije.

(Hina)

foto: unsplash

Tagovi: koronavirus, oboljeli, stožer, zadarska bolnica, zadarska županija,