Sport

Udruga Naš Hajduk od članarine skupila 14 milijuna kuna

Tajnik udruge Naš Hajduk Luka Domikulić je rekao kako sada taj klub ima 68 društava prijatelja u Hrvatskoj i svijetu, a članove iz čak 53 zemlje

Autor: Alan Srčnik - 05.01.2019

Od osnutka udruge Naš Hajduk 2011. godine do sada je od članarine sakupljeno oko 14 milijuna kuna, izjavio je u petak na konferenciji za novinare predsjednik te udruge Toni Baletić – piše Nacionalniportal.hr, prenoseći Hina-u.

On je istaknuo kako je jako puno truda i vremena potrošeno na financijsku stabilizaciju kluba da bi, kako se izrazio, “određene garniture” dosta toga prokockale na pokušaj kratkoročnog uspjeha.

“Potpuno nam je jasno da se nečasni ljudi izruguju s idealima, ali ovaj klub počiva na idealima i do rezultata će doći na ponos svih svojih navijača. Pozivamo novoizabrani Nadzorni odbor i Upravu da vode računa o greškama svojih prethodnika i ne ponavljaju ih, neka budu dovoljno mudri da iz njih puno toga nauče. Naš Hajduk će nastaviti biti još glasniji nedvosmisleni kritičar svega lošega,” kazao je Baletić.

Tajnik udruge Naš Hajduk Luka Domikulić je rekao kako sada taj klub ima 68 društava prijatelja u Hrvatskoj i svijetu, a članove iz čak 53 zemlje.

Foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Tagovi: članarine, hajduk, naš hajduk,