Crna kronika

Užas u Sinju: Ispriječio mu put autom, a onda ga premlatio!

Ozlijeđenom muškarcu utvrđena teška ozljeda glave

Autor: Ivona Amidžić - 12.02.2019

U noći oko 00:30 sati u ponedjeljak na sinjskom području ozlijeđen je 31-godišnjak dok se nalazio u osobnom vozilu s još dvije osobe, piše PU splitsko-dalmatinska.

Vozilu kojim je upravljao spomenuti 31-godišnjak na cesti u mjestu Jasensko na sinjskom području zapriječilo je put drugo vozilo u kojem se nalazilo više osoba. Jedan od njih je prišao vozilu i predmetom koji je držao u ruci udarao po vozilu i vozaču. Oštrim predmetom ozlijedio je 31-godišnjaka kojemu je pružena liječnička pomoć i utvrđena teška ozljeda glave.

Odmah po zaprimljenoj dojavi policijski službenici izašli na mjesto događaja, te ubrzo u mjestu Lučane zaustavili osobno vozilo u kojem su se nalazile osobe koje se dovode u svezu s događajem.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policija je pretražila osumnjičenikov dom gdje je pronašla i oduzela 230 grama marihuane, 3,6 grama amfetamina i automatsku pušku.

Protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava za čak tri kaznena djela – nanošenje teške tjelesne ozljede te nedozvoljeno posjedovanje droge i oružja.

(PU splitsko-dalmatinska)

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: auto, muškarac, napao, oštri predmet, sinj, teška ozljeda glave,