Lifestyle

VIDEO: Denis Barta – novi pobjednik Supertalent emisije!

Supertalent je i ranije znao izazvati oduševljenje i emocije u ljudima, ali ovaj je put pobjednik Supertalenta osvojio naša srca..

Autor: Josipa Maksimović - 17.12.2018

Nakon sedam audicijskih i pet polufinalnih emisija te mnoštva nevjerojatnih talenata koje smo imali priliku upoznati kroz šestu sezonu Supertalenta, ove nedjelje gledatelji Nove TV gledali su spektakularnu završnicu showa.

Napokon smo saznali i titulu najboljeg, a to je Denis Barta. Osim laskave titule pobjednika, ovaj Sarajlija osvojio je i vrijednih 200 tisuća kuna.

Denis Barta iz Sarajeva srca publike osvojio je već prvim, audicijskim nastupom i izvedbom pjesme ”Oprosti mi pape” Olivera Dragojevića, nakon čega je uslijedila polufinalna izvedba ”Ostala si uvijek ista” Miše Kovača, a i ovoga puta rijetki su ostali imuni na njegovu pojavu na pozornici, piše Showbuzz

Za finale Supertalenta izabrao je jednu od najljepših pjesama Kemala Montena ”Vratio sam se živote”.

”Roj misli. Denis je na ovoj pozornici Supertalenta apsolutno zasluženo i opravdano, ali iz više razloga. On ovdje nije Supertalent u pjevanju, prezentaciji, u sviranju. Denis ovdje dolazi i pobuđuje u većini nas jednu tugu. Dirne nas, dotakne nas, uskovitlaju se tu razne misli, da bi zapravo ja večeras propitkujući sebe došla u stanje sreće i zhavalnosti. Sreće iz razloga što mi je dao priliku da promislim koja je moja svrha ovdje, koja je svrha bilokoga u publici, koja je svrha naših gledatelja i otvorio je mnogima oči da je Denisov Supertalent da nam svima skupa očita jednu životnu lekciju, a to je koje stvari su u životu stvarno bitne”, zaključila je Martina.

Prve dojmove za Showbuzz iznio je njegov otac Nebojša

”Prije svega htio bih zahvaliti svima koji su glasali za Denisa. Ovo je pobjeda namijenjena svim osobama s invaliditetom. Dakle, došli smo s tom namjerom da Denis da podršku i da osobe s invaliditetom shvate da se mogu s nečim baviti i da imaju podršku od svih nas”, započeo je otac Sarajlije koji je svojim emotivnim izvedbama dirnuo srca publike i žirija.

”Razlog tome bio je što su Denisa godinu dana ranije eliminirali iz jednog showa zbog invalidnosti, a dvije godine ranije isto to mu se dogodilo bez obzira na to što je prošao kod žirija, ali produkcija je produkcija. Ovim putem želim zahvaliti svima koji su vjerovali u Denisa i koji su dali glas. Oni su dali glas Denisu, ali su dali glas i svim osobama s invaliditetom. Ne znam što bih točno rekao jer toliko je emocija u glavi, sad bih vam mogao pričati do pet sati ujutro”, rekao je Denisov otac.

Otkrio je i što će učiniti s osvojenim novcem

”Mi smo javno rekli da će mogući osvojen novac pola biti za bolesnu djecu u Hrvatskoj, a pola za bolesnu djecu u Bosni i Hercegovini. Denis neće zadržati novac, donirat će ga. Priželjkivali smo i željeli da Denis pobijedi samo kako bismo pomogli drugima. I eto uspjeli smo”, zaključio je Denisov otac.

Izvor: Dalmacija News

Tagovi: denis barta, supertalent, video,