Sport

Vulić cilja na beskompromisnu pobjedu

"Ne trebamo od Dinama praviti bauka, apsolutno ga respektiramo ali se ne bojimo. Igramo na Poljudu i neću nikomu dopustiti da bude gazda u ovoj utakmici," kazao je Vulić

Autor: Josipa Maksimović - 28.09.2018

Trener Hajduka Zoran Vulić izjavio je kako će njegova momčad u subotnji derbi protiv Dinama na Poljudu ući motivirano i ići na pobjedu, jer su Hajduku važna tri boda iz te utakmice za nastavak sezone.

“Ja sam trener koji vjeruje u svoje igrače i koji će uvijek ići na pobjedu bez obzira gdje igramo. Spremni smo i učinit ćemo sve da tu utakmicu privedemo kraju onako kako mi želimo jer su nam tri boda neophodna i vrlo važna za nastavak sezone,” rekao je u petak Vulić na konferenciji za novinare.

On je kazao kako Hajduk još nije u optimalnoj formi: “Ne smijemo dopustiti da odemo u bilo kakve konfliktne situacije s protivnikom, ali ću tražiti od igrača agresivnost u igri”.

Na upit može li pozitivna energija nakon tri uzastopne pobjede biti pretočena i u sutrašnju utakmicu protiv Dinama na Poljudu, Vulić je odgovorio: “Imamo pozitivan niz i učinit ćemo sve, ako treba i poginuti, da taj niz nastavimo”.

Vulić je napomenuo kako Dinamo ima 25 kvalitetnih igrača te da ima opasne igrače u sredini Olma i Gojaka, na bokovima Hajrovića i Oršića, te Gavranovića u napadu. Za Olma je rekao da je među tri najveća talenta u Europi.

“Ne trebamo od Dinama praviti bauka, apsolutno ga respektiramo ali niti malo se ne bojimo. Igramo na Poljudu i neću nikomu dopustiti da bude gazda u ovoj utakmici,” kazao je Vulić.

(Hina)

Tagovi: Dinamo, hajduk, konferencija, vulić,