Kultura

Zabavno-edukativni program za mališane povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje

Pozivamo sve klince i klinceze na radionice, plesove, igre i kvizove

Autor: Ivona Amidžić - 23.04.2019

Grad Vrgorac, u sklopu projekta Eko regija, poziva sve klince i klinceze na sudjelovanje u zabavno-edukativnom programu povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje koji će se održati 27. travnja (subota) u Gradskom Parku u Vrgorcu s početkom u 17 sati.

Predviđeno trajanje programa je 2 sata, a mališani će pod vodstvom animatora sudjelovati u radionicama, plesovima, igrama i kvizu na temu očuvanja okoliša i gospodarenja otpadom. Mališani će na zabavan način naučiti kreativno koristiti papir, karton i plastiku u igri, te kako odvajati otpad.

Projekt “Eko regija: Provedba izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na području Knina, Vrgorca, Pirovca, Biskupije, Tribunja i Kijeva” financira se kroz Program izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Nositelj projekta je Grad Knin, a projekt obuhvaća sljedeće jedinice lokalne samouprave: Grad Knin, Grad Vrgorac, Općina Pirovac, Općina Biskupija, Općina Tribunj i Općina Kijevo.

(Grad Vrgorac)

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: animatori, dan planeta zemlje, kvizovi, plesovi, program za djecu, radionice,