Lifestyle

“Aktivna Hrvatska” vježba sa stanovnicima Vodica

U posjet dolazi i Renata Sopek :)

Autor: Ivona Amidžić - 25.04.2019

I ovog proljeća u Vodicama se održava projekt Aktivna Hrvatska koju podržava predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, a trening u Vodicama održava se u suradnji s Gadom Vodicama i Turističkom zajednicom grada Vodica.

Jedna od naših najpoznatijih trenerica, Asja Petersen, po prvi će puta upravo Vodičanima predstaviti Focus point tehniku koja je oduševila brojne profesionalne sportaše i rekreativce.

Zajednički trening održat će se u subotu, 25. svibnja, u 18 sati na Trgu hrvatskih mučenika. Trening traje sat vremena i za ovu priliku bit će prilagođen za različite dobne skupine. Uz sam trening, stručni partneri projekta educirat će sudionike o važnosti zdravog i aktivnog života.

Hrvatska liječnička komora, Biotrening i Definicija hrane vježbačima će prenijeti najnovija saznanja iz područja medicine, kineziologije i nutricionizma. Program vodi Renata Sopek, a treningu će se pridružiti i osobe iz sportskog života Hrvatske.

Svi prijavljeni vježbači dobit će majice generalnog partnera HEP-a, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela, vodu s kojom možemo sve. Tosama će pokloniti zanimljive promo artikle, Kotanyi zdrave začine. Merkur osiguranje će nakon treninga pripremiti zdrave i osvježavajuće smoothije, a Decathlon poklon iznenađenja.

Za trening u Vodicama potrebno se prijaviti putem službene mrežne stranice www.aktivnahrvatska.hr.

(Grad Vodice)

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: aktivna hrvatska, asja petersen, renata sopek, sportaši, trening,