Sport

U Hrvatskoj se kilogrami tope kao od šale! Ovo su revolucionarne sprave koje pomažu pri mršavljenju

Fire Body sprave su revolucionarne kada je u pitanju oblikovanje tijela. Ivana ih je dovela u Hrvatsku, a sada nudi mogućnost da ove sprave zažive diljem Hrvatske

Autor: Ante Jurić - 05.10.2023

Višak kilograma sve je veći problem u svijetu, a Hrvatska je na karti zemalja čiji stanovnici imaju itekako problem s debljinom. U želji da se ovaj problem čim prije i lakše riješi, Ivana Ćalušić Knezović odlučila se u Hrvatsku dovesti Fire Body sprave za koje kaže da su revolucionarne kada je u pitanju oblikovanje tijela. Ivana ih je dovela u Hrvatsku, a sada nudi mogućnost da ove sprave zažive diljem Hrvatske.

„Tako je, ekskluzivni smo uvoznici za Hrvatsku. Fire Body sprave predstavljaju najsuvremenije tehnološke inovacije. Infracrveno zračenje odavno je preferirana metoda liječenja kako u medicinske tako i u kozmetičke svrhe, a naši uređaji stavljaju najveći naglasak na ovu vrstu zračenja. Znajući da se infracrveno svjetlo već dugo koristi u industriji ljepote, doista je izvanredno biti u mogućnosti vježbati dok istovremeno liječite, njegujete i pomlađujete svoju kožu – i to u tako kratkom vremenu. Užurbani tempo života onemogućuje nam brigu o sebi, a oni koji rade i imaju obitelj ne mogu ni zamisliti da vježbanju posvete više od sat vremena. Trening u Fire Body-u, koji traje samo 30 minuta i zamjenjuje tri sata u klasičnoj teretani, najbrži je i najzdraviji način mršavljenja“, objašnjava nam Ivana koja i sama koristi ovaj način oblikovanja tijela.

Najbolja opcija za mršavljenje i izgradnju kondicije uz lagano hodanje ili trčanje jest Fire Body traka. Bicikl je idealan za osobe koje imaju problem s kralježnicom jer opušta i ublažava bolove u donjem dijelu leđa zahvaljujući infracrvenoj toplini koja jača mišiće i zateže kožu. Stepper je namijenjen za izgradnju i toniranje donjeg dijela tijela, dok su široko korištene stepenice savršene za učvršćivanje i izgradnju gluteusa, koji su kod žena omiljeno područje za dodatan rad.

„Gubitak težine na vagi nakon jednog tretmana je do 2 kilograma. Naši klijenti se često važu prije i nakon treninga i uvijek su zadovoljni brzim rezultatima. Naravno, ključno je održavati zdravu prehranu i redovit unos tekućine jer ako vježbanjem unosimo više kalorija nego što trošimo, naši rezultati neće biti onakvi kakve smo očekivali. Čak i kod operacije, moramo shvatiti da ne postoji čarobni štapić i da rezultati dolaze samo iz truda. Bilo je mnogo transformacija; najveći ostvaren rezultat je gubitak 35 kilograma u 3 mjeseca. Ova transformacija zahtijevala je izuzetnu upornost, svakodnevnu tjelovježbu, dodatnu šetnju kako bi se smanjilo vrijeme provedeno u automobilu te veliku pozornost na prehranu i unos tekućine. Također ima i onih koji su izgubili 25 kilograma ili manje, a najčešće je to 8 do 10 kilograma u mjesec dana“, govori Ivana Ćalušić Knezović.

Polako se ova revolucija širi Hrvatskom, pa tako se i ovaj način vježbanja može odrađivati od krajnjeg juga do krajnjeg istoka Hrvatske. Broj gradova u kojima se mogu pronaći Fire Body sprave sve je veći, a za sada su tu Split, Osijek, Makarska, Dubrovnik, Metković, Varaždin, Zagreb, Strožanac, Koprivnica, Bjelovar, Pula, Šibenik, Vinkovci, Sesvete, Samobor, Našice, Vukovar, Rijeka, Trogir, Dubrava, Sinj, Poreč i Požega. Naravno uz ove sprave potrebna je i disciplina pa Ivana otkriva kako da rezultati budu još bolji, ali i trajni.


„Poželjno je jesti pet obroka dnevno kako bi se unijelo dovoljno hranjivih tvari i tekućine za pravilno funkcioniranje tijela. Kada ne jedete cijeli dan, vaše tijelo se iscrpljuje i gubi energiju potrebnu za vježbanje. Tajna uspjeha je dobra prehrana i adekvatna hidratacija. S obzirom na to da se određena hrana može pripremiti dan ranije, trebat će samo dva tjedna dosljednog truda da ova metoda postane dio svakodnevne rutine i da se osjećamo zadovoljni, sretni, i što je najvažnije, jaki i zdravi. Na kraju krajeva, dobar izgled je besmislen bez zdravlja“, govori nam Ivana koja poziva i druge estetske salone i vježbaone da se priključe u ovu misiju mršavljenja.

„Osobe koje su sklone poduzetništvu i planiraju pokrenuti svoj biznis mogu nam se pridružiti u uspješnoj, brzorastućoj grani fitnessa. U određenim gradovima Fire Body  sprave više ne možete kupiti jer imaju ekskluzivno zastupništvo za taj grad. Međutim, u drugim (slobodnim) gradovima možete otvoriti fitness centar s gore navedenom opremom, dok vam mi pružamo obuku i podršku tijekom perioda otvaranja. Ako razmišljate o otvaranju kozmetičkog salona, ​​nudimo i široku ponudu inovativne beauty opreme. Body Roll masaža najtraženija je narudžba za korištenje kod kuće. Također možete naručiti i druge uređaje iz naše ponude, ali ne u svim gradovima. Ako ste sadašnji ili budući vlasnik centra za mršavljenje te želite ponudu istog obogatiti ovom revolucionarnom tehnologijom, možete se javiti na mail calusic.ivana@gmail.com, nazvati 091/955 3248, ili posjetiti Facebook ili Instagram te poslati svoj upit“, kazala je Ivana u nadi da više kao nacija nećemo imati problem debljine.

FOTO: Karla Mrkonjić/PROMO

Tagovi: Fire Body, sprave, trening, vježba,