Politika

Bernardić posjetio Stradun i obilježio Dan narcisa

Politički posjećen Dan narcisa - Bernardić pažnju skrenuo na političke probleme države

Autor: Ivona Amidžić - 23.03.2019

Ove su subote, 23. ožujka, tradicionalnom i humanitarnom prodajom narcisa ispred palače Sponza, Dubrovčani obilježili Dan narcisa, koji je posvećen Prevenciji raka dojke, a u sklopu akcije koja se provodi diljem Hrvatske, o kojoj smo već pisali ovdje.

Ova akcija održava se po već 23. put a akciju je organizirala Liga protiv raka Dubrovnik i njezin Klub onkoloških bolesnika (KOB), koji organiziraju samu prodaju narcisa i dijeljenje letaka i brošura. Novac prikupljen u toj akciji bit će namijenjen nabavci suvremenog ultrazvučnog uređaja za OB Dubrovnik.

Zanimljivo je da je akciju posjetio i predsjednik SDP-a Davor Bernardić, koji je tu priliku iskoristio za komentiranje dizanja kreditnog rejtinga Hrvatskoj kojeg je oštro osudio. Osim Bernardića, akciju su posjetili i saborski zastupnici i kandidati na europskim izborima Ranko Ostojić i Joško Klisović.

“Dan narcisa jedan je od najvažnijih događaja u svijetu kada je u pitanju izražavanje podrške oboljelima od raka, namijenjen i jačanju svijesti o prevenciji i ranom otkrivanju”, objavio je Bernardić čak i na Instagramu te tako pokazao koliko je takva akcija važna, ali ipak je iskoristio situaciju i pažnju skrenuo i na neke političke probleme države.

foto: instagram (Davor Bernardić)

Tagovi: borba protiv raka, dan narcisa, Davor Bernardić, dubrovnik, instagram, prevencija raka, rak dojke,