Lifestyle

Dosta Vam je ćevapa i svinjskog vrata!? Htjeli bi već probati i ta rebarca?

Rebarca nisu brzo gotova, pripremite sat i više :) Ali, isplati se :)

Autor: Alan Srčnik - 01.05.2019

Danas su Vam zacjelo na meniju ćevapi s roštilja, pljeskavice, roštilj kobasice, svinjski vrat, kakva marinirana piletina … što je odlično, što svi vole i s tim nema pogreške.

Međutim, ako pak želite najzad i probati ta rebarca s roštilja, a o kojima brojni često govore. Napose je to vrlo česta ‘tema s roštilja’ u američkim serijama i filmovima.

Potražili smo na Youtube-u jedan od ponajboljih recepata za rebarca, a sa sjajno ilustriranim načinom pečenja. I nije Vam odveć potrebno znanje engleskog jezika, budući da su začini i marinada stvar Vašeg odabira, a sve ostalo možete vidjeti kako oni rade …

Foto i video: Youtube, screenshot

Tagovi: ćevapi, rebarca, roštilj,