Sport

Grabar-Kitarović savjetovala kako su Vatreni trebali igrati

''Znate kako ja uvijek mislim - no risk, no profit'' - istaknula je predsjednica ...

Autor: Ivona Amidžić - 22.03.2019

“S obzirom na to da su prvi put igrali u ovakvoj postavi,  mislim da je bilo dobro”, izjavila je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović komentirajući minimalnu 2-1 pobjedu hrvatske nogometne reprezentacije protiv Azerbajdžana, koju je pratila iz lože na stadionu Maksimir u Zagrebu.

“Vidjeli smo koliko smo bili dominantniji, nismo iskoristili toliko šansi, a oni su od dvije šanse iskoristili jednu. Mislim da je malo previše igrača ostalo u sredini. Ja bih ih malo više isturila u napad. Mislim da moramo biti malo agresivniji. Znate kako ja uvijek mislim – “no risk, no profit”. Treba malo ponekad i riskirati”, izjavila je hrvatska predsjednica u miks zoni podno južne tribine maksimirskog stadiona.

Predsjednica je najavila svoj odlazak i na nedjeljno gostovanje hrvatske reprezentacije u Budimpešti, gdje će izabranici Zlatka Dalića protiv Mađarske tražiti put do uspjeha u utakmici 2. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine.

“Do nedjelje će se oni bolje posložiti, bolje uigrati. Vjerujem da će to biti bolja, dinamičnija utakmica. Naravno, očekujem pobjedu”, zaključila je Grabar-Kitarović.

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: hrvatska nogometna reprezentacija, kolinda, kolinda grabar-kitarović, maksimir, predsjednica, utakmica, vatreni,