Gospodarstvo

“Gubitnici nikada ne pobjeđuju, a pobjednici nikada ne odustaju”

Danas Vi izaberite biti pobjednik! :D Provjerite što smo Vam ovaj tjedan pripremili na poslovnom planu

Autor: Ivona Amidžić - 09.04.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Kumal S d.o.o, proizvođač građevinskog materijala koji posluje u Hrvatskoj i regiji, zapošljava voditelja prodaje (m/ž) u Hrvatskoj. Glavne zadaće na ovoj poziciji uključuju organizaciju, koordinaciju i kontrolu prodaje na području Hrvatske, kao i odgovornost za ispunjenje plana prodaje. Idealni kandidati/kinja trebali bi imati VSS/VŠS, trogodišnje radno iskustvo. Također, očekuje se i znanje engleskog jezika, znanje rada u MS Office-u, kao i odlične pregovaračke i komunikacijske vještine. Ukoliko smo vas dovoljno zainteresirali, detalje možete doznati klikom na link.

Bipa d.o.o. ima raspisan natječaj za prodavače/blagajnike (ž/m) za rad diljem Jadrana. Baš jedan djelatnik potreban je i u Vodicama, Makarskoj te još južnije…Radit ćete 40 sati tjedno, a osigurani su vam uhodavanje u posao, razvojni ‘on the job’ treninzi, stimulacije na plaću, plaćeni prijevoz, dodatni dani godišnjeg. Je li vam to dovoljno razloga za prijavu? Sigurni smo da jest…

Pekara Stankovci d.o.o. u Vodicama zapošljava 10 prodavača (m/ž) za prodaju pekarskih proizvoda. Poslodavac osigurava smještaj svojim djelatnicima, a da biste se u potpunosti uklopili u natječaj potrebna vam je godina dana iskustva. Ako tražite sezonski posao, evo dobre prilike

Lareto grupa d.o.o., tvrtka iz Zagreba, traži više skladištara/dostavljača za rad u Dalmaciji. Kao rezultat višegodišnjeg rada u svim segmentima ugostiteljstva danas tvrtka zastupa nekoliko brandova, cijenjenih u gastro krugovima. Opis posla obuhvaća dostavu robe kupcima, samostalno obavljanje skladišnih poslova po nalozima i zaduženjima, izvršavanje svih poslova prilikom utovara i istovara u skladištu. Provjerite potrebne uvjete za prijavu i aplicirajte u roku.

Nova Gratia d.o.o., hrvatska nacionalna agencija s mrežom iskusnih djelatnika, zapošljava agenta u rezervacijskom centru (m/ž), za rad na području Splita i Trogira. Komunikacija s gostima i poslovnim partnerima, kalkulacija troškova najma, podrška gostima te ispunjavanje osobnog prodajnog plana, sve vas to očekuje na ovom poslu. Još više info. provjerite u oglasu i pravovremeno se prijavite.

Iva Glam, specijalizirani centar za permanent makeup, reviderm tretmane lica, depilacije te sve vezano za trepavice, dodatno zapošljava i traži kozmetičarku (m/ž) za svoj tim u Splitu. Traži se proaktivna, odgovorna i komunikativna osobu, koja je spremna naučiti nove vještine te se razvijati kroz rad u ugodnom radnom okruženju. Očekuju vas i stimulativna primanja, pa vjerujemo da je to dovoljno razloga za klik i prijavu. 

Brodogradilište Filipi d.o.o., tvrtka je s višegodišnjim iskustvom u popravcima u drvu i plastici, ugradnji razne brodske opreme te popravcima svih tipova brodskih motora. Trenutno za svoj tim traži djelatnika za popravak i održavanje plovila (m/ž) u Sukošanu. Plaća – od 6000 kn do 10000 kn! Prijaviti se možete klikom na link.

Kuhada d.o.o., web & hosting & marketing agencija s desetogodišnjim iskustvom, pojačava svoj peteročlani tim i zapošljava site buildera/web developera (m/ž). Mjesto rada je prema mjestu stanovanja, a traženi kandidat treba biti sposoban samostalno raditi na projektima i učiti nove tehnologije. Posao se primarno svodi na izradu i postavljanje web trgovina i web stranica. Jesmo li vas dovoljno motivirali na prijavu? Mislimo da jesmo…

Alarm Centar ima dva raspisana natječaja za rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Traže se: unapređivač prodaje/terenski komercijalista (m/ž) i instalater alarmnih sistema (m/ž). Ovog poslodavca krasi široka referentna lista i do današnjega dana zaštitio je nebrojeno mnogo objekata različitih vrsta i namjene: od privatnih stanova, kuća i vila do proizvodnih hala i veleposlanstava. Provjerite natječaje na linku i prijavu napravite do 22.04.

Intertekstil Stanić d.o.o. zapošljava prodavača kućnog tekstila (m/ž) u Šibeniku. Ključni zadaci na ovom poslu obuhvaćaju posluživanje kupaca, rad na blagajni, zaprimanje robe, inventuru, odrađivanje akcija i brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Ako imate minimalno SSS – trgovačkog smjera, a krasi vas trogodišnje iskustvo – aplicirajte.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: ponuda, posao, posao.hr, poslovi, prijava, radnici,