Gospodarstvo

Ne dopustite da vas ove poslovne prilike zaobiđu: Sve ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

Autor: Ivona Amidžić - 21.01.2022

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

KTC-Jadran d.d. zapošljava glavnog kuhara (m/ž), kuhara (m/ž) i pomoćnog kuhara (m/ž). Traže se djelatnici za sezonski rad u Makarskoj i Baškoj vodi. Zaposlenicima će poslodavac osigurati smještaj i hranu. Prijavite se do 31.01.2022. brzo i jednostavno putem brze prijave.

Stambeno gospodarstvo Tanker d.o.o. traži građevinskog referenta tehničkog odjela za održavanje stambenih zgrada (m/ž)  na području Zadra i Zadarske županije. Posao uključuje rad na terenu i u uredu. Prijave se zaprimaju do 24.01.2022. putem linka.

Medora hoteli i ljetovališta d.d. zapošljava konobara u Podgori. Prijaviti se možete do 29.01.2022. Poslodavac nudi redovnu plaću s dodacima, osiguran smještaj, 2 topla obroka i uniformu za rad. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

Pepco Croatia d.o.o. traži blagajnika / prodavača (m/ž) u Trogiru. Prijave na natječaj zaprimaju se do 23.01.2022. Kandidatu koji ispuni njihova očekivanja poslodavac nudi redovna primanja s dodatkom za prijevoz, bonuse i popuste za zaposlenike kao nagradu za marljiv rad. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Kamp Šimuni d.o.o. traži radnike na sljedećim pozicijama: kuhar (m/ž), slastičar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji(m/ž), konobar (m/ž). Traže se radnici za sezonski posao, kojima će poslodavac osigurati smještaj i hranu. Mjesto rada je Kamp Šimuni, otok Pag. Prijaviti se možete do 28.02.2022. putem brze prijave.

Stomatološka Ordinacija dr.stom. H.Burow traži dentalnog asistenta (m/ž) u Splitu. Natječaj je otvoren do 04.02.2022. Traže ljubaznu i komunikativnu osobu s izraženom voljom i motivacijom za rad. Prijave se zaprimaju putem linka.

Boutique Hotel Marco Polo traži kreativnog kuhara / šefa kuhinje (m/ž). Mjesto rada je Gradac, Makarska Rivijera, a prijaviti se možete do 20.02.2022. Poslodavac nudi cjelogodišnji posao, organiziran i plaćen smještaj za zaposlenike koji imaju prebivalište izvan lokacije rada, ulaganje u razvoj zaposlenika te mogućnost napredovanja. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Talentixx Adria d.o.o. traži tehničara za izgradnju infrastrukture fiksne pristupne mreže (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave traju do 31.01.2022. Posao uključuje komunikaciju i koordinaciju s vanjskim dobavljačima i izvođačima te koordinaciju unutar regionalnog odjela izgradnje. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Ceste Šibenik d.o.o. traže direktora (m/ž) trgovačkog društva. Mjesto rada je Šibenik, a rok za prijavu je 20.01.2022. Kandidat mora imati završenu višu ili visoku stručnu spremu i minimalno 5 godina radnog iskustva. Cijeli tesk natječaja nalazi se na linku. Prijavite se!

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava radnike na sljedećim pozicijama: električar 1 (m/ž), radnik na selekciji otpada – viličarist (m/ž), strojar 3 (m/ž). Mjesto rada je Umag, a rok za prijavu je 15.02.2022. Očekuje vas dinamičan posao sa zanimljivim projektima te konkurentna plaća. Prijavite se putem linka.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,