Gospodarstvo

Donosimo vam odlične vijesti! Ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Autor: Ivona Amidžić - 24.12.2021

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. zapošljava koordinatora (m/ž) online prodaje u Zadru. Natjčaj je otvoren do 17.01.2022. Poslodavac od kandidata zahtijeva poznavanje rada na računalu, aktivno poznacanje stranih jezika te komunikativnost, samoinicijativnost i motiviranost na rad. Prijaviti se možete ovdje.

Ljekarne Prima Pharme traže farmaceuta (m/ž) u Kninu. Prijave se zaprimaju do 26.12.2021. Kandidat mora imati završenu visoku stručnu spremu, odobrenje za samostalni rad te dorbre organizacijske i komunikacijske vještine. Prijavite se putem linka.

Astralis d.o.o. traži taksi vozača (m/ž) u Zadru. Rok za prijavu je 31.12.2021. Za posao je potrebna završena srednja stručna sprema, položeni vozački ispit B kategorije te ispit početne taksi kvalifikacije. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Loca Experience d.o.o. zapošljava turističkog domaćina (m/ž) u Splitu. Prijaviti se možete do 24.12.2021. Od kandidata se zahtijeva komunkativnost i ljubaznost, a glavni zadatak ovoga posla je približiti gostima  kulturu i način života u vašem kraju. Za posao se prijavite putem brze prijave.

Deltron d.o.o. traži suradnika (m/ž) u računovodstvu. Mjesto rada je Split, a rok za prijavu je 15.01.2022. Poslodavac će vam omogućiti ugodnu radnu okolinu, učenje i napredak te mobilni uređaj. Možete se prijaviti brzo i jednostavno putem brze prijave.

Brodomerkur d.d. zapošljava administratora (m/ž) financija i računovodstva u Splitu. Prijaviti se možete do 24.12.2021. Traži se kandidat sa završenom višom ili visokom stručnom spremo sposoban za samostalni rad u Office paketu, organiziranost, sistematičnost i proaktivnost. Prijave se zaprimaju putem linka.

Aqua drive d.o.o. traži 2 elektroinstaletera (m/ž). Mjesto rada je Drniš, a prijave se zaprimaju do 31.12.2021. Traži se osoba koja je sposobna samostalno izvoditi električne instalacije, a prednost ostvaruju kandidati s položenim majstorskim ispitom. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Talentixx Adria d.o.o. zapošljava tehničara (m/ž) za izgradnju infrastrukturne fiksne pristupne mreže. Područje rada je Split. Kandidat mora biti spreman na kombinaciju uredskog i terenskog rada, a bit će zadužen za komunikaciju i koordinaciju unutar regionalnog odjela te vanjskih dobavljača i izvođača. Prijaviti se možete putem brze prijave do 31.01.2022.

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. zapošljava senior knjigovođu (m/ž) u Zadru. Posao obuhvaća samostalno provođenje svih računovodstvenih knjiženja uz kontrolu bilance, provjeru i obradu ulazne knjigovodstvene dokumentacije. Prijave se zaprimaju do 30.12.2021. putem linka.

Boutique Hotel Marco Polo traži kreativnog kuhara / šefa kuhinje (m/ž). Mjesto rada je Gradac, Makarska Rivijera, a prijaviti se možete do 20.02.2022. Poslodavac nudi cjelogodišnji posao, organiziran i plaćen smještaj za zaposlenike koji imaju prebivalište izvan lokacije rada, ulaganje u razvoj zaposlenika te mogućnost napredovanja. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posoa.hr. Sretno u potražnji!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,