Gospodarstvo

U potrazi ste za poslom? Otvorena su ova radna mjesta…

Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

Autor: Ivona Amidžić - 14.01.2022

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Mango Moda d.o.o. traži pomoćnika (m/ž) u prodaji na pola radnog vremena. Mjesto rada je Split, na lokacijama Mall of Split, City Centar One i Joker. Prijave se zaprimaju do 18.01.2022. Traži se osoba koja će kupcima pružiti osmijeh i ugodnu atmosferu pri kupnji te prikupiti znanje o proizvodima i podijeliti ga s kupcima kroz savjete. Prijavite se putem brze prijave.

Top gradnja d.o.o. traži tesara / pomoćnog tesara (m/ž) u Splitu. Prijaviti se možete do 17.01.2022. Rad se obavlja u Splitu i okolici a uključuje građevinske poslove koji uključuju rad na električnom alatu. Prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

KTC-Jadran d.o.o. zapošljava recepcionara (m/ž) u Makarskoj. Poslodavac će zaposleniku osigurati hranu i smještaj, a od kandidata se traži završena srednja stručna sprema i želja za radom te odgovornost. Prijave se zaprimaju do 31.01.2022. putem brze prijave.

Talentixx Adria d.o.o. traži tehničara za izgradnju infastrukture fiksne pristupne mreže (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave traju do 31.01.2022. Posao uključuje komunikaciju i koordinaciju s vanjskim dobavljačima i izvođačima te koordinaciju unutar regionalnog odjela izgradnje. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Boutique Hotel Marco Polo traži kreativnog kuhara / šefa kuhinje (m/ž). Mjesto rada je Gradac, Makarska Rivijera, a prijaviti se možete do 20.02.2022. Poslodavac nudi cjelogodišnji posao, organiziran i plaćen smještaj za zaposlenike koji imaju prebivalište izvan lokacije rada, ulaganje u razvoj zaposlenika te mogućnost napredovanja. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Metro Chas & Carry d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika za digitalna rješenja. Mjesto rada je Zadar. Kandidat mora imati završenu srednju stručnu spremu s 1 godinom radnog iskustva u B2B prodaji te smisao za određivanje prioriteta, analitičnost i poduzetničko razmišljanje. Prijave se zaprimaju do 17.01.2022. putem brze prijave.

Ceste Šibenik d.o.o. traže direktora (m/ž) trgovačkog društva. Mjesto rada je Šibenik, a rok za prijavu je 20.01.2022. Kandidat mora imati završenu višu ili visoku stručnu spremu i minimalno 5 godina radnog iskustva. Cijeli tesk natječaja nalazi se na linku. Prijavite se!

Stomatološka Ordinacija dr.stom. H.Burow traži dentalnog asistenta (m/ž) u Splitu. Natječaj je otvoren do 04.02.2022. Traže ljubaznu i komunikativnu osobu s izraženom voljom i motivacijom za rad. Prijave se zaprimaju putem linka.

Valamar Riviera d.d. traži radnike za nekoliko radnih pozicija. Potrebne su im radnici na sljedećim radnim pozicijama: A La carte kuhara (m/ž), A La carte konobara (m/ž), sobarica (m/ž), spremačica (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), konobar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), animator (m/ž), recepcioner (m/ž), slastičar (m/ž), serviser (m/ž), konobar / šanker (m/ž), kuhinjski radnik (m/ž), barmen (m/ž), nadzornica (m/ž). Mjesta rada su Poreč, Rabac, Otok Krk, Rab, Makarska i Dubrovnik. Prijave se zaprimaju do 23.01.2022. putem linka. 

Studenac d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž). Mjesto rada je Biograd Na Moru, a natječaj je otvoren do 16.01.2022. Poslodavac traži 2 radnika koji će izlagati robu, kontrolirati kvalitetu i roktrajanja iste te raditi na blagajni. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,