Lifestyle

HAK: Jak vjetar između Kikovice i tunela Tuhobić

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će danas od 14 do 23 sata, na pojedinim cestama u Istri i priobalju

Autor: Alan Srčnik - 01.01.2019

Jak vjetar usporava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobić, magla smanjuje vidljivost mjestimice Slavoniji, a ima je i na autocesti A3 Bregana-Lipovac između Velike Kopanice i Lipovca, izvijestio je Hrvatski auto-klub (HAK) na novogodišnje jutro – piše Nacionalniportal.hr, prenoseći Hina-u.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Zbog niskih temperatura moguća je poledica. Vozačima iz HAK-a savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će danas od 14 do 23 sata, na pojedinim cestama u Istri i priobalju. Zabrane nema na autocestama i na državnoj cesti DC1 (dijelom Lička magistrala).

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

U prekid je katamaranska linija Vis-Split.

Trajekt na liniji Prapratno – Sobra, isplovit će 2. siječnja u 16 umjesto u 15 sati.

Trajekt na liniji Vis – Split, će u subotu, 5. siječnja zbog održavanja pogreba, isploviti iz Visa u 17 umjesto u 15,30 sati, povratno putovanje iz Splita bit će u 19,15 sati.

Tagovi: hak, promet, stanje na cestama,