Crna kronika

Majka već 10 godina seksualno zlostavlja svog sina?!

Majka je po drugi put optužena, a navodno je sina seksualno zlostavljala od njegove sedme godine!!

Autor: Antonela Verković - 02.02.2019

Majka sa šireg područja Splita po drugi put je privedena zbog seksualnog zlostavljanja sina. Prvi put je privedena u rujnu prošle godine, a sumnjiči se da je sina zlostavljala i tijekom 2007. i 2008. godine, što optužena svo vrijeme negira, a što sin laže jer ga je to nagovorio otac s kojim je razvedena…

Sin je napunio 18 godina i više ne stanuje s majkom, a otprije je za majku na snazi i zabrana približavanja i kontaktiranja s njim.

Nakon ispitivanja na Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu nad njom je zatražen istražni zatvor. Majka je prvi put privedena u rujnu prošle godine pod sumnjom za spolni odnošaj s maloljetnim sinom rođenim 2000. godine.

Tada je nad njom određen istražni zatvor u kojem je provela 50 dana nakon čega je zamjenjen mjerom opreza zabrane kontaktiranja sa sinom.

On je otišao živjeti s drugim članovima obitelji, a nad njom se nastavila provoditi istraga. Tijekom prikupljanja dokaza došlo se do novih saznanja koja su rezultirala privođenje u petak poslijepodne zbog još jednog kaznenog djela na štetu sina: spolna obljuba djeteta mlađeg od 15 godina.

FOTO: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: majka, seksualno zlostavljanje, sin, tužba,