Crna kronika

Muškarac koji je pucnjem teško ozlijedio 34-godišnjaka, kod pritvorskog nadzornika

Pedeset trogodišnji muškarac koji je u ponedjeljak popodne u Solinu, pucnjem u glavu  iz vatrenog oružja teško ozlijedio 34-godišnjeg muškarca, kazneno je prijavljen

Autor: Alan Srčnik - 10.10.2018

Pedeset trogodišnji muškarac koji je u ponedjeljak popodne u Solinu, pucnjem u glavu  iz vatrenog oružja teško ozlijedio 34-godišnjeg muškarca, kazneno je prijavljen zbog pokušaja ubojstva i doveden je pritvorskom nadzorniku,  doznaje se u srijedu u splitskoj policiji – piše Nacionalniportal.hr, prenoseći Hina-u.

 Kriminalističko istraživanje su obavili solinski policajci, koji 53-godišnjeg muškarca sumnjiče da je 8. listopada u Ulici Petra Krešimira IV., u četvrti Japirko, tijekom međusobnog sukoba pucanjem iz pištolja teško ozlijedio 34-godišnjaka. Treći muškarac koji se nalazio s njima nije osumnjičen jer nije sudjelovao u fizičkom obračunu, utvrdila je policija.
 U splitskoj bolnici se doznaje da je zdravstveno stanje 34-godišnjaka koji je upucan u glavu i dalje teško.
 Kako je utvrđeno, trojica muškaraca su se automobilom dovezli pred stambenu zgradu i nakon što su izišli iz auta 53-godišnjak i 34-godišnjak su se počela svađati i fizički obračunavati, nakon čega je 53-godišnjak izvadio pištolj. U naguravanju je ispalio metak koji je u glavu pogodio 34-godišnjaka, a potom je pištolj odbacio u travu. Neslužbeno se doznaje da nije imao dozvolu za držanje oružja.
 Policiju je pričekao na mjestu događaja nakon čega je bio priveden u postaju. Nakon provedene istrage, osumnjičeni 53-godišnjak je doveden policijskom pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je zbog ubojstvo u pokušaju podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tagovi: kaznena prijava, pucnjava, Solin,