Gospodarstvo

Ne pokušavajte nadmašiti druge, već jučerašnjeg sebe!

Pobjednik je uvijek usmjeren na pozitivne stvari, a mi ih imamo i više nego dovoljno. Postanite pobjednik - danas!

Autor: Ivona Amidžić - 03.04.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

SSM United Ship Management, tvrtka je koja trenutno ima 15 raspisanih pozicija za rad na riječnim brodovima u inozemstvu. Šaroliku ponudu poslova možete provjeriti na linku. Prijave traju do 25.04., pa odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i aplicirajte u roku.

Draco d.o.o. firma je dobrih i poštenih ljudi! Broji 20 uspješnih godina djelovanja postavljajući standarde za hidroizolacijske sustave, razvijajući nove tehnologije i proizvode s naglaskom na kontrolu kvalitete i brigu o okolišu. Trenutno proširuje svoj tim u Mjestu Muć i u Solinu. Traže se radnik u proizvodnji (m/ž), izolater (m/ž), inženjer istraživanja i razvoja (m/ž) te specijalist lanca opskrbe (m/ž). Provjerite željeni natječaj i prijavite se, najkasnije do 26.04.

Radnik d.d. ima raspisan natječaj na području Hvara gdje zapošljava strojara (m/ž). No, ponuđene su i pozicije za rad diljem Hrvatske, pa ukoliko imate takve ambicije, provjerite link sa svim ponuđenim poslovnim prilikama. Rok je do 23.04., sretno!

FINA gotovinski servisi d.o.o. najveća je tvrtka u Republici Hrvatskoj specijalizirana za poslovanje s gotovim novcem i ostalim vrijednostima. Poželjan je poslodavac i već četvrtu godinu za redom dobitnik certifikata Poslodavac Partner. Trenutno zapošljava više od 700 djelatnika, a za pojačanje tima traži djelatnika na poziciji: osoba za zaštitarske poslove  (m/ž). Mjesto rada je Split sa širom okolicom, a prijave se zaprimaju do 21.04. Više na linku. 

DIV Grupa d.o.o. ima 4 raspisane pozicije u Kninu. Traže se tehnolog kemijske pripreme rada (m/ž), bravar (m/ž), zavarivač (m/ž), radnik u vijčari (m/ž). Prijave se zaprimaju do 26.04., a koje uvjete trebate zadovoljiti, provjerite klikom na link koji objedinjuje sve ponuđene pozicije.

Kumal S d.o.o., tvrtka koja više od 10 godina posluje na hrvatskom i inozemnom tržištu i zapošljava respektabilan broj radnika na nekoliko proizvodnih lokacija u Hrvatskoj, dodatno proširuje tim. Traži prodajnog predstavnika (m/ž) za rad na obalnoj Hrvatskoj. Imate li završenu srednju školu, znanje engleskog jezika, vješti ste na računalu i krasi vas godina dana iskustva, možda ste vi traženi kandidat. Provjerite detalje, aplicirajte

Kuhada d.o.o., web & hosting & marketing agencija s desetogodišnjim iskustvom, pojačava svoj peteročlani tim i zapošljava site buildera/web developera (m/ž). Mjesto rada je prema mjestu stanovanja, a traženi kandidat treba biti sposoban samostalno raditi na projektima i učiti nove tehnologije. Posao se primarno svodi na izradu i postavljanje web trgovina i web stranica. Jesmo li vas dovoljno motivirali na prijavu? Mislimo da jesmo…

Intertekstil Stanić d.o.o. zapošljava prodavača kućnog tekstila (m/ž) u Šibeniku. Ključni zadaci na ovom poslu obuhvaćaju posluživanje kupaca, rad na blagajni, zaprimanje robe, inventuru, odrađivanje akcija i brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Ako imate minimalno SSS – trgovačkog smjera, a krasi vas trogodišnje iskustvo – aplicirajte.

Alarm Centar ima dva raspisana natječaja za rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Traže se: unapređivač prodaje/terenski komercijalista (m/ž) i instalater alarmnih sistema (m/ž). Ovog poslodavca krasi široka referentna lista i do današnjega dana zaštitio je nebrojeno mnogo objekata različitih vrsta i namjene: od privatnih stanova, kuća i vila do proizvodnih hala i veleposlanstava. Provjerite natječaje na linku i prijavu napravite do 22.04.

RIDECAR d.o.o., tvrtka koja nudi usluge kratkoročnog, BIZZRIDE dugoročnog najma vozila te RIDE2 prijevoz putnika i taksi usluge u novim i električnim vozilima, zapošljava referenta u poslovnici (m/ž) i studenta u poslovnici (m/ž) za područje Zagreba, Pule, Zadra, Splita, Dubrovnika. Uvjete prijave provjerite na linku i pravovremeno se prijavite.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi, radnici,