Sport

Osvanuo transparent poruke Nadzornom odboru Hajduka

 Najžešći Hajdukovi navijači kontra su toga da se netko od aktualnih nadzornika ponovno nađe u tom tijelu te su protiv njihovih kandidatura. 

Autor: Marko Leskovar - 20.10.2018

Jučerašnje jutro navijači Torcide su iskoristili za dobro popunjavanje gradskih prometnica sa nedvosmislenim porukama upravi kluba. Najžešći Hajdukovi navijači kontra su toga da se netko od aktualnih nadzornika ponovno nađe u tom tijelu te su protiv njihovih kandidatura.

Jučer ujutro osvanuli su brojni transparenti, na nadvožnjaku između Pujanki i Brda, na Barutani, iznad tunela u Dubrovačkoj ulici, u Kaštel Kambelovcu. Mnoge su splitske majke, supruge, djevojke vjerojatno ostale bez lancuna u ormarima. A mnoge od tih poruka upućene su i direktno pojedinim “nadzornicima”.

Uz spomenuti o obrazu, na Pujankama je stajao i transparent: “NO=ekipa iskorak”. Zatim i poruka: “Uspjeli ste napraviti da Hajduk isplaćuje rekordne iznose provizija menadžerima i agentima. U kraju vašeg mandata klub treba kredit za isplatu plaće.” Kao i još jedan kojim se podvukla crta na učinjeno, a poznat vam isto i s ovih stranica: “4 godine mandata, 4 predsjednika, 5 trenera, 3 direktora = 7. mjesto HNL-a. Sportski rezultat = apsolutni neuspjeh.”

Foto: čitatelj

Tagovi: hajduk, nadzorni odbor, torcida, transparent,