Lifestyle

Policija čini još jedno dobro djelo u nizu!

Svaki put kad čujemo termin policija, automatski nas asocira na nešto negativno - ipak, ovaj put je u pitanju prekrasna tradicija! Pogledajte koja ;)

Autor: Josipa Maksimović - 18.12.2018

I ove godine, četvrtu se godinu po redu ponavlja divna tradicija – naime, klapa Sveti Mihovil održati će zajedno sa svojim gostima divan Božićni koncert.

Na koncertu će uz klapu Policijske uprave splitsko-dalmatinske „Sveti Mihovil“ nastupiti i klape Praska, Blaca, Neverin i Ankora.

Koncert je organiziran u suradnji  Policijske uprave splitsko-dalmatinske, Kluba dobrovoljnih darovatelja krvi PU splitsko-dalmatinske i Regionalnog kluba IPA splitsko-dalmatinska.

Koncert će se održati sutra 18. prosinca 2018. godine (utorak) u crkvi Svetog Josipa u Splitu, Sukoišanska 8, s početkom u 20:00 sati.

Ovim putem pozivamo građane da dođu na koncert i uživaju u tradicionalnim božićnim pjesmama

Akcija darivanja krvi

Klub dobrovoljnih darovatelja krvi PU splitsko-dalmatinske organizira četvrtu ovogodišnju akciju darivanja krvi dana 18. i 19. prosinca  2018.( utorak i srijeda)  u vremenu od 08:00 do 14:00 sati u bazi Specijalne jedinice policije Split u mjestu Mravinci.

Pozivamo sve dosadašnje darovatelje krvi, ali i ostale građane da se priključe akciji Kluba i spase nečiji život.

Izvor: Dalmacija News

Tagovi: darivanje krvi, humanitarna akcija, policija,