Crna kronika

“Posvađao se” pa zapucao u klubu

Ispalio više hitaca iz pištolja u klubu u Splitu

Autor: Ivona Amidžić - 25.04.2019

Dovršeno kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom koji se sumnjiči kako je 23. travnja oko 9.35 sati u klubu u Splitu ispalio više hitaca iz pištolja čime je izazvao opasnost za život ili tijelo osoba u objektu.

Protiv njega je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom iz čl. 215. st. 1. KZ-a nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem.

Ovom prilikom spomenuti 42-godišnjak se fizički sukobio sa 34-godišnjim muškarcem koji je neposredno nakon događaja bio nedostupan, te su za njim poduzete mjere traganja. U ovom događaju 42-godišnjak je zadobio ozljede u predjelu glave koje su nakon liječničke obrade okarakterizirane kao lakše tjelesne ozljede.

Danas je tijekom popodneva u Splitu uhićen 34-godišnjak, drugi sudionik događaja, nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje. Sumnjiči se za nanošenje ozljeda 42-godišnjaku te će sutra ujutro uz kaznenu prijavu za kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju iz čl. 118. st.2. u svezi čl. 34. Kaznenog zakona biti predan pritvorskom nadzorniku.

(PU splitsko-dalmatinska)

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: klub, pištolj, pucao, zapucao,

Vezane vijesti