Crna kronika

Taksist Cammea nastradao zbog devet kuna – supruga podijelila potresnu ispovijest

Biti taksist često nosi velike rizike, a ljudi nisu svjesni svih mogućih scenarija kroz koje taksisti prolaze s građanima..

Autor: Josipa Maksimović - 05.11.2018

U četvrtak je u Splitu nastradao taksist Cammea, kada ga je više nepoznatih vozača pretuklo zbog, ni manje ni više, no devet kuna.

Jutarnji list, podijelio je ispovijest nastradalog taksista.

Taksistova supruga, izjavila je da se gospodin nakon napada uspio dovesti do kuće, ali da je i dalje u šoku zbog cjelokupnog događaja.

Često nismo svjesni kroz kakve sve scenarije prolaze taksisti – nažalost, često se dogode ovakve negativne situacije koje “bacaju sjenu” na zanimanje taksista.

“Poslao mi je SMS da je dobio udarac nogom u vrat. Skamenila sam se”, ispričala je supruga.

Najtužnija je činjenica da su napadači imali oko 16 i 17 godina.

“Ovo nije prvi put da mu netko na kraju kaže da neće platiti pa on mora to sam platiti iz svog džepa. Tu je nastalo natezanje. Dok je držao jednog za jaknu, doletjela mu je šaka u glavu od drugog. Odmah zatim treći ga je udario nogom u grkljan”, rekla je potresena supruga za Jutarnji list. 

S obzirom na to da su napadači vožnju naručili preko centrale Cammea ostao je zabilježen broj s kojeg su zvali, što bi policiji trebalo olakšati potragu.

Oko cijelog se događaja oglasio i Cammeo – javljaju da su duboko šokirani događajem i poduzeli su sve pravne akcije kako bi se pronašli počinitelji, a i spriječili ovakvi scenariji u budućnosti.

 

Tagovi: cammeo, taksi, taksist, vožnja,