Crna kronika

Trilj – Dječak koji je napao majku na slobodi

Nakon što je krvava žena pala i onesvijestila se, dječak se s njom slikao

Autor: Ivona Amidžić - 28.02.2019

Splitska policija je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja napada nožem na 47-godišnju ženu u Trilju, prtivorskom nadzorniku predala maloljetnika osumnjičenog za pokušaj ubojstva, priopćeno je u srijedu poslijepodne iz Policijske uprave – kako piše Nacionalni Portal, a prenoseći Hina-u.

“Neposredno nakon događaja u službene prostorije doveden je maloljetnik nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je postojanje sumnje da je 26. veljače u 15:40 sati fizički napao 47-godišnjakinju i ozlijedio je nožem. Prevezena je u splitsku bolnicu na pružanje liječničke pomoći, zadobila je teške tjelesne ozljede i zadržana je na bolničkom liječenju. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja maloljetnik je uz kaznenu prijavu zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju predan pritvorskom nadzorniku”, priopćila je splitska policija.

Budući da se radi o maloljetniku i o obiteljskoj tragediji, policija o slučaju nije htjela davati nikakve druge informacije.

Mediji su izvijestili da se radi o 14-godišnjem dječaku, koji je u utorak poslijepodne na ulici u Trilju nožem teško ozlijedio majku. Navode da se žena s ubodnim ranama oka i vrata u srijedu ujutro nalazila na Jedinici intezivnog liječenja KBC Split.

Sudac za mladež je nakon ispitivanja, uz mjere opreza, pustio na slobodu 14- godišnjeg dječaka

Dječak koji je ispitan uz prisustvo odvjetnika na slobodi se ne smije približavati majci, a postupak protiv njega vodi se po Zakonu o sudovima za mladež.

Napad dječaka na majku navodno se dogodio u automobilu kojim ga je ona dovezla pred kuće njegova oca s kojim živi. Majka je dječaka pokupila pred školom i odvezla kući kada su se u automobilu posvađali, navodno zbog njegovih slabih ocjena. Prvi ubod nožem joj je zadao u automobilu, a nakon što je ozlijeđena žena uspjela pobjeći, potrčao je za njom i još ju je jednom ubo.

Neki mediji su objavili da je dječak, nakon što je krvava i onesviještena žena pala na pod, snimio zajedničku fotografiju s njom te da je policija fotografiju pronašla u njegovom mobitelu

(Hina)

foto: index.hr

Tagovi: dječak, nož, trilje,