Crna kronika

U prometnoj nesreći poginuo 20-godišnjak

20-godišnkjak i 24-godišnjak su s teškim po život opasnim tjelesnim ozljedama prebačeni na liječenje u Opću bolnicu Šibenik

Autor: Ivona Amidžić - 01.12.2020

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se u 6,10 sati dogodila na državnoj cesti D8 smrtno je stradao 20-godišnjak dok su 20-godišnjak i 24-godišnjak zadobili teške po život opasne tjelesne ozljede.

Očevidom kojim je rukovodio zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Šibeniku utvrđeno je da je za sada neutvrđena osoba od trojice navedenih upravljala osobnim automobilom „Renault“ šibenskih registarskih oznaka, krećući se državnom cestom D8 iz smjera Šibenika u smjeru Vodica. Osoba se za kretanje nije koristila sredinom obilježene prometne trake već vozilom prelazi na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, nakon čega vozilo silazi sa kolnika i kreće se po zemljano-travnatoj površini. Svojim prednjim dijelom udara u uzdignutu kameno-zemljanu hrpu, nakon čega se od iste odbija i višestruko prevrće. Iz njega ispadaju sve tri osobe, a vozilo se zaustavlja na kotačima van kolnika.

Na mjestu nesreće smrtno je stradao 20-godišnjak dok su 20-godišnkjak i 24-godišnjak s teškim po život opasnim tjelesnim ozljedama prebačeni na liječenje u Opću bolnicu Šibenik.

O ovoj prometnoj nesreći biti će izviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Tagovi: nesreća, ozlijeđeni, policija, preminuo, prometna nesreća,