Gospodarstvo

Ako ste i vi u potrazi za novim poslom donosimo odlične vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

Autor: Ivona Amidžić - 08.10.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Metro zapošljava zamjenika voditelja odjela (m/ž) i prodavača (m/ž). Lokacije rada su Split i Zadar. Rok prijave je 14.10. Poslodavac očekuje srednju stručnu spremu, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, računalnu pismenost, usmjerenost na kupca i rezultate, analitične, organizacijske i pregovaračke vještine. Aplicirajte.

Tikves Winery zapošljava na poziciji Sales Representative (m/ž). Mjesto rada je Split, a rok prijave je 8.10. Od kandidata se očekuje fleksibilnost i spremnost na prilagodbu potrebi za promjenama, sposobnost postavljanja kratkoročnih i srednjoročnih planova i razvoja akcijskih planova, sposobnost odrediti i analizirati kritične čimbenike koji sačinjavaju problem i sposobnost procijeniti alternativne pristupe postojećim problemima, vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Dolex zapošljava organizatora cestovnog prometa (m/ž) u Solinu. Rok prijave je 3.11. Poslodavac nudi stabilnu firmu, redovita i stimulativna primanja, upražnjeno radno mjesto, mogućnost napredovanja i izglednu mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme. Aplicirajte.

Mango Moda d.o.o. zapošljava pomoćnika u prodaji (m/ž) – pola radnog vremena. Lokacije rada su Zadar, Split i Šibenik, a prijave su otvorene do 13.10. Poslodavac nudi trening i podršku u timu, dobro okruženje u trgovini i rad u timu, popust za zaposlenike, uniformu te naknadu za prijevoz. Prijavite se.

Nordex zapošljava na poziciji Lead Techinician (m/ž) u Benkovcu. Prijave su otvorene do 28.10. Poslodavac traži iskustvo u koordiniranju tima, iskustvo na sličnim poslovima, komunikacijske vještine, orijentiranost na kupce, sposobnost rada na visini i fizička spretnost. Prijavite se.

Primošten d.d. zapošljava na poziciji Project Manager (m/ž). Lokacije rada obuhvaćaju Primošten i Gradac, a prijave su otvorene do 21.10. Traži se viša stručna sprema relevantnog područja, minimalno petogodišnje iskustvo rada, poznavanje praktičnog rada, iskustvo korištenja MS Officea i AutoCada. Aplicirajte.

Era-Commerce d.o.o. zapošljava referenta nabave (m/ž). Mjesto rada je Makarska, a prijave su otvorene do 10.10. Posao obuhvaća vršenje nabave za sve centre, nabaljanje robe na osnovi ugovora i ponuda najpovoljnijeg dobavljača, analiziranje prodaje, kontrolu zaliha i slično. Više na linku.

Dječji vrtić Vrtuljak zapošljava zdravstvenog voditelja (m/ž) u Podstrani. Rok prijave je 11.10. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema. Uvjete provjerite ovdje.

Trgovački obrt Jagla traži krojača (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 29.10. Potrebno je iskustvo na traženim poslovima u trajanju od pet godina. Očekuje se srednja stručna sprema. Više na linku.

Uslužno trgovački obrt Moj stil zapošljava frizera (m/ž). Mjesto rada je Baška Voda, a prijave su otvorene do 31.10. Posao obuhvaća šišanje, pranje, bojanje i uvijanje kose. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,