Gospodarstvo

Ako ste u potrazi za novim poslom donosimo odlične vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

Autor: Ivona Amidžić - 27.08.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Metro zapošljava tehničara na odjelu održavanja (m/ž) u Splitu. Prijave se zaprimaju do 1.9. Uvjeti su srednja stručna sprema tehničkog smjera, stručno znanje na području strojarstva / građevinskih instalacija / elektrotehnike, minimalno dvije godine radnog iskustva, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije, poznavanje engleskog jezika i informatička pismenost. Prijavite se.

Tempus Octo d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava domaćicu u vili (m/ž). Mjesto rada je Hvar, a prijave se zaprimaju do 20.9. Rad obuhvaća više poslova, od pomoći u kuhinji čišćenja soba i apartmana, kao i vile i njezine okoline. Traži se komunikativna, vedra osoba, spremna za rad u malom okruženju. Više na linku.

CCC Hrvatska d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 29.8. Poželjno je radno iskustvo u prodaji, komunikativnost, ljubaznost, marljivost i sklonost timskom radu te dobre organizacijske i prodajne vještine. Aplicirajte.

Kreacija j.d.o.o. traži prodavača (m/ž) za sezonski rad na štandu (m/ž). Radi se šest dana u tjednu, jedan dan slobodan (po dogovoru). Uz osnovnu plaću na svaku prodaju dobiva se i provizija. Prijavite se.

Jet2.com Limited zapošljava na pozicijama Airport Customer Helper (Rep) – Part Time (m/ž) i Resort Customer Helper (Rep) – Part Time (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 29.8. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Posao obuhvaća pružanje pomoći korisnicima i ugodni transfer do resorta. Aplicirajte.

Dolex zapošljava komercijalista u servisnoj radionici (m/ž). Mjesto rada je Solin, a prijave su otvorene do 1.9. Posao obuhvaća poslove nabave rez.dijelova za teretna vozila voznog parka irme, vođenje evidencije radnih naloga servisne radionice, planiranje rada servisne radionice, pripremu izvješća za potrebe Uprave. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Očekuju se i poznavanje tehničkih karakteristika kamionskih i kombi vozila, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada na računalu te samostalnost i odgovornost u radu. Prijavite se.

Klukas d.o.o. traži građevinske radnike (m/ž) u Splitu. Potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 30.8. Nudi se neto plaća 8.000 kuna. Posao obuhvaća rad sa strojevima i opremom na bušenju geotehničkih sidara i ugradnju mlaznog betona. Više na linku.

P.L.C. d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž) u Biogradu Na Moru. Rok prijave je 31.8. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

Sretna Maribela j.d.o.o. zapošljava kozmetičara (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 20.9. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Lovreta Line, obrt, zapošljava bravara (m/ž) u Makarskoj. Rok prijave je 20.9. Posao obuhvaća sve bravarske poslove, elekro i MIG-MAG zavarivanje. Potrebno je najmanje godinu dana radnog iskustva. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,