Gospodarstvo

Ako ste u potrazi za novim poslom donosimo odlične vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

Autor: Ivona Amidžić - 02.07.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Strabag zapošljava poslovnog tajnika (m/ž) u Omišu. Rok prijave je 23.7. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i godinu dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Od kandidata se očekuju znanje engleskog i/ili njemačkog jezika u govoru i pismu, odlično poznavnje rada u MS Officeu, sistematičnost, pouzdanost, razvijene vještine planiranja i organiziranja i slično. Aplicirajte.

GE Renewable Energy traži novo pojačanje na poziciji Field Service Technician (m/ž). Posao se odvija u Dugopolju, Splitu i okolici, a prijave su otvovorene do 25.7. Od kandidata se očekuju odgovarajuća kvalifikacija i dokazano radno iskustvo, upoznatost s testnom opremom i procedurama, računalna pismenost te odlično poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Kamp Šimuni d.o.o. zapošljava na pozicijama konobar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž) i kuhar (m/ž). Mjesto rada su Kamp Šimuni na otoku Pagu. Potrebna je srednja stručna sprema, poznavanje minimalno jednog stranog jezika, odgovornost, vedrina, marljivost i sposobnost rada u timu. Smještaj i hrana su osigurani. Prijavite se.

Dolex d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž) u Poličniku. Prijave su otvorene do 24.7. Od kandidata se traži samostalnost, savjesnot, odgovornost i preciznost u radu, a poželjno je da kandidat ima uvjerenje za upravljanje viličarom. Aplicirajte.

Residence Grupa zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) u Vodicama. Prijave se zaprimaju do 14.7. Uvjeti su minimalno tri godine radnog iskustva, ljubaznost i gostoljubivost. Posao obuhvaća pripremanje područja za pripremu hrane te potrebnog pribora i alata, pripremu hrane prema narudžbama, pripremu namirnica prije dolaska gostiju i slično. Prijavite se ovdje.

Falkensteiner zapošljava na poziciji Head of Sales SEE/CEE/CIS/UK (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a prijave su otvorene do 21.7. Uvjeti su minimalno petogodišnje iskustvo rada u prodaji na liderskoj poziciji, snažne međunarodne veze i duboko razumijevanje potreba na tržištu SEE, CEE, CIS. Očekuju se i pregovaračke vještine te orijentiranost ka kupcu. Aplicirajte.

Poliklinika Perić Spalato zapošljava medicinsku sestru ili tehničara (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 8.7. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Više na linku.

Travel Soft d.o.o. zapošljava programera windows developera (m/ž) u Splitu. Prijave su otvorene do 8.7. Uvjeti su dobro poznavanje programskih jezika i tehnologija C#, web usluge, WIN obrasci. Potrebno je znanje i prethodno iskustvo u radu s Microsoft SQL Serverom te poznavanje razvojnog okruženja MS Visual Studio. Poslodavac nudi mogućnost rada od kuće, prijateljsku i podržavajuću radnu atmosferu, sposobnost napredovanja prema rezultatima, fleksibilno radno vrijeme i konkurentnu plaću. Više na linku.

OpenResearch GmbH zapošljava na poziciji Senior Backend Developer (m/ž), Junior Web Frontend Developer (m/ž), Senior Web Frontend Developer (m/ž), Senior C# Developer (m/ž), Senior Mobile (iOS/Android) Developer (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 10.7. Prijavite se ovdje.

Obrt za frizerske usluge Slaven zapošljava frizera (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 14.7. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od pet godina. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,