Gospodarstvo

Ako ste u potrazi za novim poslom donosimo vam dobre vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

Autor: Ivona Amidžić - 26.03.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Little Code d.o.o. zapošljava na poziciji .Net C# Programer (m/ž) u Splitu, a prijaviti se možete najkasnije do 29.3. Posao podrazumijeva rad na rješenjima s beckend strane, predlaganje tehničkog koncepta rješenja, definiranje komponente rješenja, razumijevanje faktora koji utječu na performanse i skalabilnost sustava i slično. Od kanidata se očekuje minimalno četverogodišnje iskustvo u .NET developmentu, napredno poznavanje C# i OOP, iskustvo rada s Microsoft tehnologijama, razumijevanje REST API i slično. Prijavite se putem linka.

Restaurant Nicolo Polo zapošljava kreativnog kuhara (m/ž) i konobara (m/ž). Mjesto rada je Gradac, a prijave su otvorene do 24.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema ili KV te radno iskustvo od tri godine. Aplicirajte.

Grawe zapošljava predstavnika prodaje (m/ž) u Zadru i Šibeniku. Očekuje se minimalno jedna godina radnog iskustva, poželjno na poslovima prodaje, komunikativnost, dinamičnost i usmjerenost na rezultate. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i mogućnost korištenja vlastitog vozila. Aplicirajte.

Deltron d.o.o. zapošljava u Splitu na pozicijama: inženjer građevinarstva (m/ž), inženjer elektrotehnike (m/ž), prodajni inženjer (m/ž). Očekuje se viša ili visoka stručna sprema, barem tri godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, vozačka dozvola B kategorije te služenje engleskim jezikom u govoru i pismu. Potrebna je sposobnost samostalnog i brzog odlučivanja te dobro funkcioniranje u timu. Prijavite se.

Radisson Blu zapošljava na otvorenim pozicijama: recepcionar (m/ž), spa terapeut (m/ž), grafički dizajner (m/ž), maniker / pediker (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), spremač / sobar (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 9.4. Od kandidata se očekuju spremnost na učenje i razvijanje, radno iskustvo i pozitivan pristup. Prijavite se.

Romana d.o.o. zapošljava u Makarskoj: voditelj tehničke službe i održavanja (m/ž), voditelj IT-a (m/ž), voditelj domaćinstva (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 11.4. Poslodavac pruža zasnivanje radnog odnosa na neodređeno nakon probnog roka, iznadprosječna primanja, mogućnost osiguravanja smještaja ili participacije u troškovima stanovanja, topli obrok te mogućnost napredovanja. Aplicirajte.

Strabag d.o.o. zapošljava komercijalista (m/ž) u Dugopolju. Prijave su otvorene do 31.3. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema ekonomskog usmjerenja, minimalno tri do pet godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, znanje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje Office paketa i slično. Prednost donosi poznavanje građevinskog sektora. Prijavite se.

GlobTech Solutions d.o.o. u potrazi je za novim radnim snagama: SketchUp crtač (m/ž), Revit crtač (m/ž), ArchiCAD crtač (m/ž), 3D dizajner (m/ž). Rad se odvija od kuće, a moguć je stalni radni odnos, honorarni rad ili rad preko studentskog servisa. Poslodavac nudi stimulativna primanja i bonuse. Prijavite se.

venITure d.o.o. zapošljava projekt menadžera (m/ž) u Splitu. Prijave su otvorene do 31.3. Uvjeti su visoka stručna sprema ekonomskog, tehničkog ili društvenog usmjerenja. Potrebne su dvije godine radnog iskustva, iskustvo u vođenju, dobro razumijevanje IT sistema i IT projekata. Poslodavac pruža mogućnosti napredovanja. Više na linku.

Oblikovanje prostora d.o.o. traži projektanta – tehničkog crtača (m/ž) za rad u Splitu. Prijave su otvorene do 19.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te godinu dana radnog iskustva. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Posao obuhvaća projektiranje u izradi ALU i PVC stolarije. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,