Gospodarstvo

Ako ste u potrazi za novim poslom donosimo vam odlične vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

Autor: Ivona Amidžić - 17.12.2021

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Boutique Hotel Marco Polo traži kreativnog kuhara / šefa kuhinje (m/ž). Mjesto rada je Gradac, Makarska Rivijera, a prijaviti se možete do 20.02.2022. Poslodavac nudi cjelogodišnji posao, organiziran i plaćen smještaj za zaposlenike koji imaju prebivalište izvan lokacije rada, ulaganje u razvoj zaposlenika te mogućnost napredovanja. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Financijska agnecija zapošljava djelatnika poslovnice – referent (m/ž). Mjesto rada je Trilj, a rok za prijavu je 16.12.2021. Od kandidata se očekuje posjedovanje razvijenih komunikacijskih vještina, usmjerenost na detalje te sposobnost upravljanja vremenom. Prijave se zaprimaju putem linka.

Medora hoteli i ljetovališta d.d. traži konobara (m/ž) u Podgori. Prijave se zaprimaju do 17.12.2021. Poslodavac omogućuje razne dodatke na plaću te osigurava smještaj u dvokrevetnim sobama uz 2 topla obroka i uniformu za rad. Prijavite se brzo i jendostvano putem brze prijave.

Talentixx Adria d.o.o. zapošljava tehničara (m/ž) za izgradnju infrastrukturne fiksne pristupne mreže. Područje rada je Split. Kandidat mora biti spreman na kombinaciju uredskog i terenskog rada, a bit će zadužen za komunikaciju i koordinaciju unutar regionalnog odjela te vanjskih dobavljača i izvođača. Prijaviti se možete putem brze prijave do 31.01.2022.

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. zapošljava senior knjigovođu (m/ž) u Zadru. Posao obuhvaća samostalno provođenje svih računovodstvenih knjiženja uz kontrolu bilance, provjeru i obradu ulazne knjigovodstvene dokumentacije. Prijave se zaprimaju do 30.12.2021. putem linka.

Acadia d.o.o. zapošljava tehničara / domara (m/ž). Mjesto rada su Slatine, otok Ćiovo, a rok za 17.12.2021. Poslodavac nudi nadprosječnu plaću razmjernu učinku, fleksibilno radno vrijeme, neodređeni radni odnos te službeni automobil. Prijaviti se možete putem linka.

DIVOTA d.o.o. zapošljava voditelja (m/ž) prodaje i recepcije. Mjesto rada je Split, a prijave traju do 23.12.2021. Kandidat mora imati završenu višu ili visoku stručnu spremu te dvije godine radnog iskustva kako bi bio sposoban preuzeti zaduženje organizacije rada recepcijskog odjela. Informacije za prijavu pronađite ovdje.

LOA d.o.o. traži voditelja (m/ž) servisa u Šibeniku. Prijave se zaprimaju do 10.01.2022. Za posao je potrebna 1 godina radnog iskustva i završeno fakultetsko obrazovanje. Kako se prijaviti saznajte na linku.

„SILVER“ traži konobara (m/ž). Mjesto rada je Tisno, a rok za prijavu je 07.01.2022. Poslodavac traži 2 radnika sa zavrženom srednjom stručnom spremom koji će biti zaduženi za posluživanje kave i pića. Moguće je zaposlenje na neodređeno vrijeme. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

FORNIX d.o.o. zapošljava 2 suradnika za osiguranje kvalitete (m/ž). Mjesto rada je Dugi Rat, a prijave traju do 31.12.2021. Novozaposleni će biti odgovorni za vođenje i koordiniranje aktivnosti veznih za uspostavu i nadzor sustava upravljanja kvalitetom u skladu s međunarodnom normom. Više informacija o natječaju i podatke za prijavu pronađite na linku.

Sretno kandidatima!

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,