Gospodarstvo

Ako ste u potrazi za novim poslom donosimo vam super vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

Autor: Ivona Amidžić - 30.04.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Arena Bet u Kašteli i Trilju traži operatora/ blagajnika (m/ž) u kladionici. Nude posebne pogodnosti obuke za kandidate bez iskustva, stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, mogućnost stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Potrebno je znanje engleskog jezika, spremnost na učenje i timski rad. Prijavite se najkasnije do 8.5.

Zemaitijos pienas zapošljava na poziciji Sales Representatives – Dairy (m/ž). Lokacija rada je Split – Dalmacija, a možete aplicirati najkasnije do 12.5. Posao podrazumijeva vođenje i razvoj prodaje, utvrđivanje promotivnih strategija, maksimiziranje prodaje i slično. Potrebno je dokazano iskustvo u prodaji u FMCG području, visoka stručna sprema, poznavanje tržišta, B2B vještine, računalna pismenost i odlično poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Restaurant Nicolo Polo zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) i konobara (m/ž). Mjesto rada je Gradac, a prijave su otvorene do 2.5. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema ili KV te radno iskustvo od tri godine. Aplicirajte.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Splita. Rok prijave je 26.5. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

H.E.V. j.d.o.o. traži manager-a / prezentatora (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 9.5. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se srednja stručna sprema, spremnost na rad na terenu, posjedovanje vlastitog automobila, komunikativnost i iskustvo u trgovini. Minimalna primanja su 6.000 kuna. Provjerite više ovdje.

Immobiliare & Mobile Dream zapošljava tajnika (m/ž). Lokacija rada je Zadar, a prijave su otvorene do 3.5. Potrebna je srednja stručna sprema i poznavanje engleskog i talijanskog jezika. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Izodal d.o.o. traži prodajnog inženjera (m/ž). Mjesto rada je Kaštel Sućurac, a prijave su otvorene do 9.5. Potrebni su uvjeti viša ili visoka stručna sprema građevine, strojarstva ili industrijskog inženjerstva, napredno znanje rada na računalu, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, odgovornost i samostalnost u radu, sposobnost planiranja i organiziranja rada i slično. Posao podrazumijeva inicijalnu komunikaciju s klijentima i utvrđivanje njihovih potreba. Provjerite detalje ovdje.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Kninu. Prijavite se najkasnije do 2.5. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

Bremen d.o.o. zapošljava noćnog čuvara (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 26.5. Potrebna je odgovorna i vrijedna osoba, a prethodno iskustvo nije potrebno. Nudi se plaća od 5.000 kuna. Provjerite detalje ovdje.

Impol-TLM d.o.o. zapošljava savjetnika za zaštitu na radu (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a prijave su otvorene do 10.5. Uvjeti su visoka stručna sprema, smjera zaštite na radu ili strojarstva, godinu dana radnog iskustva, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada u MS Office-u i znanje engleskog jezika. Potreban je položen stručni ispit. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,