Gospodarstvo

Aktivno je više od 1.800 oglasa za posao: Traže se slastičari, prodavači, pekari, pomoćni radnici…

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

Autor: Ivona Amidžić - 15.01.2021

Na njihovoj stranici je trenutno više od 1.800 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a mi Vam donosimo ovotjednu TOP ponudu poslova.

Strabag d.o.o. u naselju Bokanjac (Zadar) traži građevinskog poslovođu (m/ž), građevinskog radnika (m/ž), inženjera na gradilištu (m/ž), geodeta (m/ž), poslovnog tajnika (m/ž) i rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Zainteresirani ste za neku od prethodno navedenih pozicija? Kliknite ovdje za više informacija.

Želite se pridružiti KFC-ovom rastućem timu? U Splitu i Zadru traže djelatnike (m/ž) u restoranu. Ako Vas zaposle bit ćete zaduženi za rad u kuhinji i na blagajni, pripremat ćete sendviče, salate i priloge, a uz to ćete i posluživati goste. Idealni kandidati su fleksibilne i odgovorne osobe, spremne na usvajanje novih znanja i timski rad. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, mogućnost razvoja i napretka, isplata dodatnih stimulacija na plaću ovisno o obavljenom poslu, adekvatan trening, ali i različiti drugi benefiti.

Vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava voditelja odjela voća i povrća (m/ž) u svojoj poslovnici u Zadru. Očekuje se SSS, tri godine radnog iskustva, iskustvo u vođenju tima, orijentiranost prema kupcu, poznavanje engleskog jezika, te znanje rada na računalu. Idealan kandidat odgovorna je i savjesna osoba, sklona timskom radu. Ostale detalje ovog natječaja, otvorenog do 19.01. možete pronaći na linku.

Novak Graditeljstvo d.o.o. zapošljava tesara (m/ž) u gradu Pagu. Očekuje se trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, te minimalno jedna godina radnog iskustva. Potrebno je i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Poslodavac kvalitetnom kandidatu osigurava ugovor na neodređeno. Smještaj je osiguran. Za detalje i prijavu kliknite na link.

Obrt FOX traži  čak 6 prodavača (m/ž) sladoleda, 3 pomoćna kuhara (m/ž), 10 konobara (m/ž) i 3 slastičara (m/ž) za rad u naselju Kukljica na Ugljanu. Kandidati moraju imati završenu trogodišnju srednju školu i minimalno godinu dana radnog iskustva. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Prijave se zaprimaju do 05.02. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje za više informacija.

HRVACE MARKET d.o.o. zapošljava 3 prodavača (m/ž) za prodaju svježeg mesa i suhomesnatih proizvoda. Mjesto rada je Hvar. Radi se o sezonskom poslu. Poslodavac osigurava samački smještaj. U obzir dolaze i kandidati bez radnog iskustva, a glavni uvjet je završena srednja škola. Za detalje ovog natječaja, otvorenog do 15.02. kliknite na poveznicu.

Grikula d.o.o. planira zaposliti 2 pekara (m/ž) u općini Pučišća na Braču. Nudi se ugovor na neodređeno i plaćen smještaj. Rok prijave na natječaj je 07.02. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Dom za starije i nemoćne osobe Vis zapošljava na poziciji: viša medicinska sestra (m/ž). Za prijavu morate imati položen vozački ispit B kategorije i godinu dana iskustva na istom ili sličnom radnom mjestu. Prijaviti se možete do 31.01. Detalje o načinu prijave možete pronaći na poveznici.

Putnička agencija PITTER traži jednog nautičkog tehničara (m/ž) u Vodicama i jednog u naselju Jezera. Ako Vas zaposle bit ćete zaduženi za pripremu i primopredaju plovila u charteru. Traži se trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, znanje engleskog i njemačkog jezika, te godina dana iskustva na istom ili sličnom poslu. Kandidat mora imati položen vozački ispit B kategorije.

Dječji vrtić ANĐELI ČUVARI iz Korčule traži odgojitelja (m/ž) i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Radno iskustvo nije uvjet. Više informacija o ovom natječaju, otvorenom do 18.01. možete pronaći na linku.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

foto: unsplash

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,