Kultura

Anđelka iz “Andrije i Anđelke” u Splitu!

Anđelka nastupa s novom monodramom "Šta me snađe", a sudeći po dosadašnjim dojmovima, iznenadit će i splitsku publiku!

Autor: Josipa Maksimović - 13.11.2018

Konačno je i splitska publika dobila priliku da vidi premijeru dugo najavljivane “masovne monodrame” pod nazivom “Šta me snađe” koju izvodi Anđelka Prpić.

24. studenog u dvorani Gripe sa početkom u 20 hAnđelka Prpić će se prvi put pokloniti splitskoj publici i izvesti ovu sjajnu komediju koja je do sad pobrala nepodijeljene simpatije u više gradova u kojima je izvođena!

Monodrama „Šta me snađe“ u kojoj Anđelka tumači čak 12 likova, pisana je baš za ovu glumicu i pravi je kazališni hit već nekoliko mjeseci. Dramski tekst za ovu komediju potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro. Predstava je nastala u produkciji beogradske producentske kuće GMR.

Na pitanje kako je došla na ideju da nakon televizijske karijere sudjeluje i glumi u predstavi, glumica Anđelka Prpić iskreno kaže da se nikakva pretjerano egzotična priča ne krije iza te odluke: „Poželjela sam upoznati svoju publiku, a predstava je oduvijek za mene bila san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine jest to što sam se usudila da kažem ‘da’ izazovu.“ istakla je glumica.

Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankaricu staru 32 godine, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može riješiti sama, pa joj u tome pomaže čitava vojska likova stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njezinu sobu.  Ovaj svijet je skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletjela na svog Harveya Weinsteina. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…

Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Croatia Tickets, gdje se ulaznice kupuju isključivo online, te dolaze na email adresu, bez ikakvih dodatnih provizija.

Izvor: Slobodna Dalmacija

Tagovi: anđelka, predstava, šta me snađe,