Gospodarstvo

Bugarska poslovica kaže: Vinogradu nije potrebna molitva nego motika!

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada? Provjerite trenutno raspoloživa radna mjesta...

Autor: Ivona Amidžić - 27.06.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Happy bars d.o.o. zapošljava recepcionera u hotelu (m/ž), konobara u hotelu (m/ž) i kuhara (m/ž). Ako imate pozitivan stav i ljubav prema radu s ljudima, govorite strane jezike, i volite nova iskustva – ovo je prava prilika za vas! Hotel Nikola *** nalazi se u Vodicama te godinama pruža gostima nezaboravna iskustva ljetovanja. Zahvaljujući obiteljskoj, domaćoj atmosferi, gosti se redovito vraćaju, a vama se nudi prilika da i vi postanete dio ove priče! Prijavite se.

LPP Sinsay traži prodavača (m/ž) za postojeće i nove trgovine na lokacijama: Split, Rijeka i brojnim drugim. Bit ćete uključeni u aktivnu pomoć kupcima pri odabiru modnih artikala, slagat ćete i izlagati robu te pratiti prodajne rezultate. Ako vas zanima rad u mladom i motiviranom timu – prijavite se.

Roto Dinamic d.o.o. zapošljava vozača dostavljača C kategorije (m/ž) u Zadru, Zagrebu, Poreču i Dubrovniku. Nudi vam se rad u timu koji je otvoren i uvijek spreman pomoći. Ako tragate za mogućnošću gdje ćete pokazati svoje znanje i vještine, svakako provjerite ovaj oglas za posao.

Proakustik security d.o.o., tvrtka je koja je već 30 godina prisutna na tržištu kao jedan od lidera na polju tehnologija za tehničku zaštitu i slične napredne tehnologije. U svoj tim pridružuje terenskog komercijalista za područje Dalmacije (m/ž). Vaše odgovornosti uključuju svakodnevne neposredne kontakte s kupcima u regiji, pronalaženje novih kupaca i održavanje kontakta s postojećim, vođenje i proširivanje vlastite baze kupaca te izvještavanje o ostvarenim rezultatima i poduzetim radnjama. Ako ste motivirani za prijavu, kliknite na link.

Dolex d.o.o. u Splitu zapošljava na tri pozicije. Traži: vozača teretnog vozila (m/ž), robno materijalnog administratora (m/ž) i financijskog knjigovođu (m/ž). Prijave se zaprimaju do 10.07., pa kliknite na link i izvršite prijavu u roku.

Selekcija d.o.o. – Selekcija.hr, mala je start up tvrtka s 10 zaposlenika, koja sudjeluje na velikim natječajima vezanim uz ljudske resurse. Softver (ATS) ove tvrtke trenutno olakšava upravljanje ljudskim resursima desetcima kompanija u Hrvatskoj i regiji, a možda i na više kontinenata. Trenutno zapošljava prodajnog savjetnika za HR softver (m/ž) u Splitu. Poželjno je iskustvo u prodaji, kao i sklonost prema timskom radu, izvrsne komunikacijske vještine, SSS/VŠS/VSS i vozačka dozvola B kategorije. Vidite se na ovom radnom mjestu? Prijavite se.

Pikobello, obrt za usluge, zapošljava djelatnika u praonici rublja (m/ž) u Splitu. Glavne odgovornosti uključuju pranje, peglanje i slaganje robe, a primanja koja možete očekivati iznose 4.000 kn. Odlična radna atmosfera i susretljivi članovi tima, dodatni su motivi da se prijavite na ovaj natječaj.

KeepBuzz Limited traži iskusnog fotografa (m/ž) s iskustvom u fotografiranju hrane. Posao je honorarni i obavlja se od doma, a potrebno vam je višegodišnje iskustvo te minimalno srednja stručna sprema. Ako ste motivirani za ovaj posao – kliknite na brzu prijavu.  Ukoliko vas više zanima pozicija UX / UI dizajnera, provjerite više detalja u oglasu za posao.

Bluesun Hotels & Resorts jedan je od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca, u čijem se sastavu nalazi 16 hotela. Trenutno zapošljava na 8 zanimljivih pozicija. Traže se: sobarica (m/ž), kuhar (m/ž), barmen (m/ž) te brojni drugi djelatnici. Posao možete obavljati u Bolu, Supetru, Starigradu, Paklenici, Tučepima. Zanima vas kako možete provjeriti sve pozicije i prijaviti se? Lako, kliknite na link.

Ugostiteljski objekt „Villa Paškal“ za svoj tim traži pizza majstora (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž), konobara (m/ž), sobara (m/ž). U sklopu ovog objekta nalazi se štekat na samoj morskoj obali, na kome se u večernjim satima priređuju zabave za cijenjene goste. Također i restoran, villa „A“, ispred koje se nalazi bazen te villa „B“. Riječ je o atraktivnom ugostiteljskom objektu u Zaostrogu. Više detalja možete pronaći na linku.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Tagovi: biro, burza rada, novi poslovi, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,