Gospodarstvo

Dobre vijesti! Ovih deset tvrtki nudi poslovnu priliku

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

Autor: Ivona Amidžić - 11.09.2020

Iskoristite  potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

HSG Kariera za potrebe klijenta traži vozača / dostavljača C kategorije (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a rok prijave je 4.10. Očekuje se posjedovanje vozačke dozvole C kategorije, KOD 95 i digitalne kartice. Poslodavac nudi isplaćene putne troškove i dnevnice, mogućnost dugotrajnog zapošljavanja i ostalo. Aplicirajte.

KFC zapošljava u Splitu i Zadru na pozicijama djelatnik u restoranu (m/ž) i voditelj smjene (m/ž). Poslodavac osigurava dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme i dodatnu stimulaciju na plaću. Rok prijave je 21.9. Prijavite se.

Actum za potrebe klijenta traži samostalnog kuhara (m/ž) i konobara (m/ž) u Dalmaciji. Rok prijave je 21.9. Za poslove je uvjet završena ugostiteljska škola i /ili radno iskustvo dvije godine, znanje engleskog jezika i samostalnost u poslu. Aplicirajte ovdje.

Tempus Octo d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava radnika u fast foodu (m/ž). Mjesto rada je Trilj, a rok prijave 13.9. Radno mjesto se sastoji od pripreme i posluživanja hrane, održavanja radnog mjesta čistim i urednim te komunikacije s gostima. Očekuje se plaća od 5.000 kuna. Aplicirajte.

Grawe zapošljava predstavnika prodaje (m/ž) u Splitu i okolici, Zadru i Šibeniku. Očekuje se minimalno jedna godina radnog iskustva, poželjno na poslovima prodaje, komunikativnost, dinamičnost i usmjerenost na rezultate. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i mogućnost korištenja vlastitog vozila. Aplicirajte ovdje.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama Service Technician (m/ž) u Drnišu i Lead Technician (m/ž) u Korlatu. Traži se elektrotehnička ili mehanička struka, minimalno tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, dobro znanje engleskog jezika. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži samostalnog komercijalista za ključne kupce (m/ž). Lokacija rada je Zadar, a rok prijave 30.9. Uvjeti su ekonomska ili tehnička struka, izvrsno poznavanje rada u MS Office programu, napredno znanje talijanskog ili njemačkog jezika te engleskog jezika u govoru i pismu, vozačka dozvola B kategorije. Prednost donosi radno iskustvo od najmanje dvije godine na sličnim ili istim poslovima te poznavanje sustava upravljanja kvalitetom. Prijavite se.

Vacatio d.o.o. zapošljava radnika u objektu brze prehrane (m/ž). Mjesto rada je Split, a rok prijave je 27.9. Poželjno je znanje engleskog jezika. Posao zahtijeva društvenu i komunikativnu osobu. Više na linku.

Bunbal d.o.o. traži elektrotehničara / elektromehaničara / elektroinstalatera / električara (m/ž). Mjesto rada je Kaštel Kambelovac, a rok prijave 30.9. Posao obuhvaća radove na montaži i održavanju crkvenih zvona i toranjskih satova. Više na linku.

Ivanal d.o.o. traži tehnologa (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave je 16.9. Potrebno je znanje engleskog jezika. Posao obuhvaća tehnologiju lijevanja, kontrolu proizvoda, CNC obradu. Detalje provjerite ovdje.

Sretno kanditatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,