Gospodarstvo

Dobre vijesti! Ovih deset tvrtki nudi poslovnu priliku

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

Autor: Ivona Amidžić - 15.10.2020

Iskoristite potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Hotel President Solin traži voditelja wellness & spa centra (m/ž) u Solinu. Rok prijave je 19.10. Uvjeti su najmanje pet godina radnog iskustva, sposobnost vođenja tima ljudi, poznavanje luxury spa & wellness standarda, znanje engleskog u govoru i pismu i slično. Prijavite se.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Sinja. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

Gromela centar zapošljava diljem Dalmacije rukovoditelja građevinskim strojevima / kranista (m/ž), armirača – majstora (m/ž), tesara – majstora (m/ž), zidara – majstora (m/ž). Poslodavac nudi stimulativna primanja, smještaj i hranu. Rok prijave je 29.10. Prijavite se.

Ljekarne Diabpharm zapošljava voditelja ljekarne (m/ž) u Kninu. Rok prijave je 25.10. Uvjeti su visoka stručna sprema, godinu dana iskustva, znanje engleskog jezika i rada na računalu. Provjerite uvjete ovdje.

Dolex d.o.o. zapošljava dispečera teretnih vozila (m/ž) i koordinatora servisne radionice (m/ž). Mjesto rada je Solin, a rok prijave 31.10. Potrebni uvjeti su vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada na računalu, sposobnost rada pod pritiskom, samostalnost, ambicioznost, odgovornost i preciznost. Nude se primanja do više od 20.000 kuna. Aplicirajte.

Auto škola Golf zapošljava instruktora vožnje u autoškoli (m/ž). Mjesto rada je Split, a rok prijave 19.10. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Provjerite više ovdje.

Brodograđevna industrija Split d.d. traži znanstvenog istraživača (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 30.10. Potrebno je više izvršitelja. Uvjeti su završen poslijediplomski studij, odnosno doktorski studij brodogradnje i pomorske tehnike, strojarstva, elektrotehnike i slično, napredno znanje engleskog jezika i računalna pismenost. Provjerite više ovdje.

Maraš d.o.o. zapošljava voditelja prodaje (m/ž). Mjesto rada su Vrsi, a rok prijave je 30.10. Posao se sastoji od kontakta s kupcima, izrade ponuda, prodaje proizvoda i usluga, obavljanja administrativnih proizvoda vezanih uz prodaju i narudžbu i slično. Traži se jednogodišnje radno iskustvo. Više na linku.

Lanterna, obrt za elektroinstalacije, zapošljava elektroinstalatera (m/ž) u Sinju. Rok prijave je 31.10. Potrebno je više izvršitelja s radnim iskustvom od dvije godine. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Više o poslu ovdje.

Iveta d.o.o. zapošljava komercijalista (m/ž) za rad u Zadru. Rok prijave je 25.10. Posao obuhvaća komercijalne poslove, rad sa strankama, izradu ponuda i ostalo. Potrebno je iskustvo od godine dana te srednja stručna sprema. Provjerite kako aplicirati na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,