Gospodarstvo

Dobre vijesti! Ovih deset tvrtki nudi poslovnu priliku

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

Autor: Ivona Amidžić - 06.08.2020

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Eko Taxi zapošljava na pozicijama vozač (m/ž) i dispečer u pozivnom centru (m/ž). Mjesto rada je Split. Za poslove su potrebne komunikacijske vještine, vozačka dozvola B kategorije i sklonost timskom radu. Aplicirajte.

Dolex d.o.o. traži dispečera teretnih vozila (m/ž) i koordinatora servisne radionice (m/ž). Mjesto rada je Solin, a rok prijave 28.8. Poslodavac nudi rad u stabilnoj firmi, redovita i stimulativna primanja te mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Prijavite se.

Workforce za potrebe klijenta traži specijalista dermatovenerologije (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 27.8. Potrebna je specijalizacija iz područja dermatovenerologije, odobrenje za samostalan rad i uredno članstvo u HLK. Poslodavac nudi vrhunske uvjete rada i radno okruženje u mladom i proaktivnom timu, kontinuiranu edukaciju i znanstveno napredovanje. Prijavite se ovdje.

Uvala Borova Podaca d.o.o. zapošljava noćnog recepcionara (m/ž). Mjesto rada je Podaca, a rok prijave 21.8. Potrebni su srednja stručna sprema, komunikativnost i sklonost timskom radu. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite detalje ovdje.

I Smile d.o.o. traži doktora dentalne medicine (m/ž). Mjesto rada je Split, a rok prijave 30.8. Detalje provjerite na linku.

Dezinsekcija Puntamika d.o.o. traži sanitarnog tehničara ili prvostupnika sanitarnog inženjerstva (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a rok prijave 14.8. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Posao obuhvaća mjere dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije. Više na linku.

Strabag zapošljava poslovnog tajnika (m/ž). Mjesto rada je Kaštela, a rok prijave 14.8. Uvjeti su minimalno godina dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, odlično znanje engleskog ili njemačkog jezika u govoru i pismu te poznavanje rada u MS Office sustavu. Prijavite se putem linka.

Fina spiza j.d.o.o. traži pomoćnog kuhara (m/ž) u Makarskoj. Rok prijave je 10.8. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i srednja stručna sprema. Poslodavac nudi smještaj. Posao se sastoji od pripreme jednostavnih jela i pomoćnih kuhinjskih poslova. Provjerite više ovdje.

Dogus Marina hoteli zapošljavaju kuhara (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 15.8. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite kako aplicirati.

Finesa Cordis traži voditelje stroja (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Mjesto rada je Zadar, a rok prijave 31.8. Uvjet je položen stručni ispit za upravitelja stroja na ribarskom brodu. Potražite detalje ovdje.

Sretno kanditatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,