Gospodarstvo

Donosimo divne vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Autor: Ivona Amidžić - 21.05.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Rottex d.o.o. zapošljava skladištara/ dostavljača (m/ž) na području Dalmacije. Prijave su otvorene do 31.5. Posao obuhvaća slaganje i dostavu neprehrambene robe po narudžbama kupaca. Nudi se početna plaća od 6.000 kuna s mogućnošću rasta. Prijavite se.

posao.hr za klijenta traži voditelja poslovnice (m/ž) u Makarskoj. Rok prijave je 21.5. Poslodavac nudi stimulativna primanja na temelju rezultata, mogućnost napredovanja i rad na određeno s mogućnošću ugovora na neodređeno. Uvjeti su iskustvo u vođenju trgovine i tima, sposobnost organizacije, orijentiranost na kupca, timski duh i izdržljivost te minimalno srednja stručna sprema trgovačkog smjera. Aplicirajte.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava referenta komercijalne operative (m/ž) u Zadru. Prijave se zaprimaju do 31.5. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema poželjno ekonomskog smjera, radno iskustvo od najmanje dvije godine na sličnim ili istim poslovima, a prednost je poznavanje sustava upravljanja kvalitetom. Poslodavac pruža dugoročne izazove u brzorastućem proizvodnom okruženju, mogućnost brzom napredovanja i osobnog razvoja, stabilan posao i konkurentnu plaću. Prijavite se.

Tempus Octo za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama roštilj majstor (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), kuhar za rad na roštilju (m/ž), kuhar (m/ž), kuhar/ sous chef (m/ž). Mjesto rada je Stari Grad ili Grad – Hvar. Poslodavac nudi rad u profesionalno opremljenom restoranu, ugodnu radnu atmosferu, rad u smjeni, osiguran smještaj, topli obrok i radnu odjeću. Prijavite se.

Da ljepoti d.o.o. zapošljava masera (m/ž). Mjesto rada je Makarska, a prijave su otvorene do 31.5. Potrebne su tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, znanje engleskog jezika, radno iskustvo u spa hotelima visoke kategorije ili kruzerima. Poslodavac nudi dodatnu stimulaciju na plaću, plaćen smještaj i hranu. Provjerite više ovdje.

Storm Security d.o.o. zapošljava zaštitara/ čuvara (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 15.6. Posao obuhvaća tjelesnu zaštitu osoba i imovine. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Traži se više osoba na poziciji. Detalje provjerite ovdje.

Kaštelanac Viktor obiteljski dom zapošljava medicinsku sestru/ tehničara (m/ž). Mjesto rada je Turanj, a prijave su otvorene do 14.6. Potrebna je srednja stručna sprema i godinu dana radnog iskustva. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Dolex d.o.o. traži voditelja smjene distributivnog skladišta (m/ž). Lokacija rada je Poličnik, a prijave su otvorene do 2.6. Posao obuhvaća radne zadatke zaprimanja, skladištenja i izdavanja robe i popratne dokumentacije, nadzor i organizaciju rada zaposlenika u distribucijskom skladištu te ažurno evidentiranje i praćenje stanja roba na skladištu. Poslodavac nudi rad u stabilnog firmi, redovita i stimulativna primanja te mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Prijavite se.

Ljekarna Stojan – Špika traži magistra farmacije (m/ž). Mjesto rada je Trogir, a prijave se zaprimaju do 13.6. Posao obuhvaća rad s pacijentima, izdavanje lijekova i izradu magistralnih pripravaka. Potrebna je visoka stručna sprema i godinu dana radnog iskustva. Provjerite detalje putem linka.

Marigold d.o.o. zapošljava montera namještaja (m/ž) u Solinu. Rok prijave je 30.5. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja i predviđenu plaću od 7.500 kuna. Provjerite više ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,