Gospodarstvo

Donosimo super vijesti! Ovih deset tvrtki nudi poslovnu priliku

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Autor: Ivona Amidžić - 22.01.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Metro zapošljava na poziciji prodajni predstavnik digitalnih rješenja u HoReCa kanalu (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave se zaprimaju do 26.1. Uvjeti uključuju minimalno srednju stručnu spremu, minimalno godinu dana rada u B2B prodaji, znanje engleskog jezika u govoru i pismu, računalnu pismenost te vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenata zapošljava u Zadru, Splitu i Šibeniku na poziciji Sales and Account Manager (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 13.2. Zadaci na radnom mjestu uključuju svakodnevni kontakt s postojećim klijentima, ostvarenje novih poslovnih kontakata, proaktivno širenje tržišta i pronalazak novih kupaca, prezentacija usluga i slično. Uvjeti za rad su obvezno prodajno iskustvo, posjedovanje vlastitog automobila, napredno znanje engleskog jezika, izvrsne prodajne, pregovaračke i organizacijske vještine te odlično poznavanje MS Office-a. Aplicirajte.

Pepco traži blagajnika – prodavača (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 26.1. Dužnosti uključuju posluživanje kupaca i rad na blagajni, izlaganje proizvoda prema zadanim pravilima, urednost i čistoću prodajnog prostora, zaprimanje robe, ljubaznost prema kupcima. Potrebno je najmanje srednjoškolsko obrazovanje i iskustvo u radu u trgovini. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje te popust za zaposlenike. Prijavite se.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava voditelja servisa (m/ž) u okolici Splita. Prijave su otvorene do 25.1. Posao obuhvaća brigu o zadovoljstvu klijenata, raspoređivanje, koordinaciju i kontrolu rada osoblja, obuku, kontakt i podršku osoblju na terenu i slično. Potrebno je minimalno srednjoškolsko obrazovanje tehničkog usmjerenja, znanja vezana za hidrauliku i pneumatiku, iskustvo u sličnim poslovima, znanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Slavica Hoteli d.o.o. zapošljava voditelja prodaje smještajnih kapaciteta u Hotelu Panorama (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a prijaviti se možete najkasnije do 15.2. Potrebno je petogodišnje iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, poznavanje rada u MS Office paketima, komunikativnost, ljubaznost i sklonost u timskom radu. Poslodavac nudi mogućnost ugovora na neodređeno. Više na linku.

Centar za socijalnu skrb Brač – Supetar zapošljava diplomiranog pravnika (m/ž) u Supetru. Prijaviti se možete najkasnije do 30.1. Uvjeti su visoka stručna sprema preddiplomskog ili diplomskog studija prava, godinu dana radnog iskustva u struci i položen stručni ispit. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Vukas j.d.o.o. traži vozača osobnog vozila B kategorije (m/ž) u Zadru. Prijaviti se možete najkasnije do 29.1. Uvjeti su posjedovanje vozačke dozvole B kategorije minimalno dvije godine, minimalna dob 21 godina, potvrda o nekažnjavanju. Poslodavac nudi mogućnost ugovora na neodređeno. Više na linku.

Proficio d.d. zapošljava referenta materijalnog računovodstva (m/ž). Mjesto rada su Pakoštane, a prijaviti se možete do 12.2. Posao obuhvaća izradu materijalnih primki, kalkulacija, međuskladišnica, otpremica i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i minimalno dvije godine radnog iskustva. Provjerite kako aplicirati.

Proactiv d.o.o. zapošljava tesare (m/ž) u Solinu. Prijaviti se možete do 29.1. Posao obuhvaća radove na gradilištu. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Romana d.o.o. zapošljava u Makarskoj na poziciji voditelj hrane i pića (m/ž). Prijave su otvorene do 29.1. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema ekonomskog usmjerenja, minimalno tri godine radnog iskustva, aktivno poznavanje engleskog jezika, izvrsno poznavanje engleskog jezika i poznavanje MS Office-a. Provjerite detalje ovdje.

Kapar d.o.o. traži suradnika elektro projektanta (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 31.1. Nužno je prethodno iskustvo u projektiranju ili izvođenju električnih instalacija te poznavanje rada u AutoCAD-u. Provjerite kako aplicirati.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,