Gospodarstvo

Donosimo super vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Autor: Ivona Amidžić - 02.04.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Restaurant Nicolo Polo zapošljava kreativnog kuhara (m/ž) i konobara (m/ž). Mjesto rada je Gradac, a prijave su otvorene do 24.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema ili KV te radno iskustvo od tri godine. Aplicirajte.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Kninu. Prijavite se najkasnije do 6.4. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

Tempus Octo za potrebe klijenta traži kuhara (m/ž) i kuhara / Sous Chefa (m/ž) u Gradu Hvaru. Rok prijave je 6.4. Posao se odvija na određeno vrijeme. Poslodavac nudi rad u profesionalnom okruženju, iskustvo rada u luksuznom zdanju, ugodnu radnu atmosferu, rad u smjeni, osiguran smještaj i topli obrok. Aplicirajte ovdje.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava voditelja smjene u kuhinji (m/ž), kućnog majstora – vodoinstalatera (m/ž), konobara – A la carte (m/ž), kuhara – A la carte (m/ž), šefa kuhinje (m/ž), slastičara (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), glavnog barmena (m/ž). Posao se odvija u Bolu, Breli, Supetru, Tučepima i Starigradu Paklenica. Provjerite uvjete te ostale poslove ovog poslodavca putem linka.

Grawe zapošljava predstavnika prodaje (m/ž) u Zadru i Šibeniku. Očekuje se minimalno jedna godina radnog iskustva, poželjno na poslovima prodaje, komunikativnost, dinamičnost i usmjerenost na rezultate. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i mogućnost korištenja vlastitog vozila. Aplicirajte.

Radisson Blu zapošljava na otvorenim pozicijama: recepcionar (m/ž), spa terapeut (m/ž), grafički dizajner (m/ž), maniker / pediker (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), spremač / sobar (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 9.4. Od kandidata se očekuju spremnost na učenje i razvijanje, radno iskustvo i pozitivan pristup. Prijavite se.

Romana d.o.o. zapošljava u Makarskoj: voditelj tehničke službe i održavanja (m/ž), voditelj IT-a (m/ž), voditelj domaćinstva (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 11.4. Poslodavac pruža zasnivanje radnog odnosa na neodređeno nakon probnog roka, iznadprosječna primanja, mogućnost osiguravanja smještaja ili participacije u troškovima stanovanja, topli obrok te mogućnost napredovanja. Aplicirajte.

GlobTech Solutions d.o.o. u potrazi je za novim radnim snagama: SketchUp crtač (m/ž), Revit crtač (m/ž), ArchiCAD crtač (m/ž), 3D dizajner (m/ž). Rad se odvija od kuće, a moguć je stalni radni odnos, honorarni rad ili rad preko studentskog servisa. Poslodavac nudi stimulativna primanja i bonuse. Prijavite se.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava servisera radnih strojeva (m/ž). Mjesto rada je Split, a posao se odvija na terenu. Prijave su otvorene do 15.4. Posao obuhvaća održavanje i popravke radnih strojeva, zamjenu neispravnih dijelova, rad na terenu, komunikaciju s klijentima te brigu o alatu i drugoj opremi. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, odnosno KV, tehničkog usmjerenja te iskustvo u sličnim poslovima od barem jedne godine. Prijavite se.

Oblikovanje prostora d.o.o. traži projektanta – tehničkog crtača (m/ž) za rad u Splitu. Prijave su otvorene do 19.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te godinu dana radnog iskustva. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Posao obuhvaća projektiranje u izradi ALU i PVC stolarije. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,